2777
2789
عنوان

بارداری چقدر سخته🥲🤧

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 49 پست
واسه من دومی سختتر بود چون یه بچه سه ساله داشتم باید ب اونم رسیدگی‌میکردم شکمم بزرگتر از اولی بود کل ...

منم میشنونم یکی بچه یه ساله داره دوباره حاملست من به جای اون حالت تهوع میگیرم😂

🌹🎹🎵🎶🎼🎵🌹
وای منم دقیقا هم هفته شما هستم و همین علائم و حس ها را دارم کاش زودتر خوب بشیم😭

ان شالله عزیزم 🥲🥰😭

حالا تهوع رو بیخیال شم من اصلا خواب ندارم 🥲 مغزم نمی‌کشه واقعا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه تیکه کوچیک نبات سفید بزار تو دهنت مک بزن حالت بهتر میشه. یا تخمه شور نخور فقط بزار دهنت

اسم بارداری میاد جیغ میزنم خیلی وحشتناکه😁😁انشالله به سلامتی بغلش کنی❤

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤

من یه بچه هفت ساله دارم باشگاه پیش دبستانی فشرده میره خودمم ۱۶ هفتمه دهنم صاف شده بسکه عصبی ام و همش بالا میارم یه ذره ام خواب با کیفیت ندارم یا میام بخوابم دخترم صدا میکنه یا صبح شده شوهرم صبحونه میخواد (برانکارد بیارید منو روش بزارید....)

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واسه من دومی سختتر بود چون یه بچه سه ساله داشتم باید ب اونم رسیدگی‌میکردم شکمم بزرگتر از اولی بود کل ...

قشنگ درک میکنم. مال من۲ساله بود پسرم که حامله شدم وای چ روزایی بود🥴ولی گذشت شکرخدا

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
منم میشنونم یکی بچه یه ساله داره دوباره حاملست من به جای اون حالت تهوع میگیرم😂

وای پشت سر هم خیلی سخته 😂 

من ی شوهرم میگم میبینی حالمو ؟ همین بدونه برا هفت پشتمون بسه🤣

اگر همه دنیا را بهم بدن دیگه حاضر نیستم بارداریا تجربه کنم من واقعا شرایط سخت و اسفناکی پیدا میکردم

🥲آخی واقعا برای بعضی ها سخته 

منم الان  جز دراز کشیدن و تحمل کردن کاری نمیتونم بکنم

خواب خواب🥺شبا ۲،۳ساعت اول ک میخوابم همش تو خواب و ببداریم پهلو به پهلو میشم تازه بعده۳ساعت خوابم یکم سنگین میشه😵صبحم۷نشده بیدارم

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😝
من یه بچه هفت ساله دارم باشگاه پیش دبستانی فشرده میره خودمم ۱۶ هفتمه دهنم صاف شده بسکه عصبی ام و همش ...

وای دقیقا منم با همین خواب مشکل دارم ی خواب خوش ندارم

آن شالله برامون زود بگذره و فارق شیم😍🥲

خواب خواب🥺شبا ۲،۳ساعت اول ک میخوابم همش تو خواب و ببداریم پهلو به پهلو میشم تازه بعده۳ساعت خوابم یک ...

😭😭😭واقعا دلم ی خواب خوب میخاد منم همینجورم😂 از الان بی‌خوابی بکشیم چی میمونه ازمون پ🫠

2810