2777
2789
عنوان

اونایی که نوزاد یه ماهه دارن مثل من دهنشون سرویس شده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 50 پست
پسر

عزیزم دیشب نتم تموم شد  شیرین بیان با زیره تخم شوید ونبات دم نوش درست کن بعداز غذات  یک لیوان بخور  کولیک نفخ و مشکلات گوارشی حل میشه وگریهاش خوب میشه برا شیرت گردن  گوسفند بخر یک ابگوشت بدون هیچ فقطططططط گردن اب ونمک  بزار زودپز ابشو ۳ تا کاسه  یبار سر بکش معجزشو ببین چه شیری بهت میده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من ناخواسته باردار شدم همه بارداریمو گریه کردم چند وقتددیگه انشالا بقلش کنم

مژده ای دل که مسیحا نفسی میاید ….😍😍 

نمی‌دونم چرا با این حرف شما ، این شعر ناخودآگاه تو ذهنم وزید….

مطمئن باش زندگیت قرار معجزه وار قشنگ و قشنگ تر باشه با این قدم ها که تو راهه 😊😊😊😊

بهترین ها برات و میبوسمت حسابی …. منتظر خبرای خوش هستیم 🙏🙏🙏

مژده ای دل که مسیحا نفسی میاید ….😍😍 نمی‌دونم چرا با این حرف شما ، این شعر ناخودآگاه تو ذهنم وزید…. ...

جان چقد خوش اخلاق و مثبت هستین  ماشالله ممنونم  من خیلی ناشکری میکردم خواب حضرت ابلفضل رو دیدم  تعبیر خواب زدم گفت نوزاد پسر و پاقدم عالی   به امید خدا  

جان چقد خوش اخلاق و مثبت هستین ماشالله ممنونم من خیلی ناشکری میکردم خواب حضرت ابلفضل رو دیدم تعبی ...

بفرما 🥹🥹😍😍…. من خودم امیرعباسم که الان ۲۲ سالشه رو از آقا ابوالفضل و بعد ۳ سال انتظار گرفتم …. الهی قشنگترین روزات تو راه باشن 🙏🙏