عزیزم واقعا سخته منم این دوران و گذروندم زیاد خونه تنها نمیموندم سرمو گرم میکردم به خودم امید میدادم تاخداروشکر گذشت اون روزای افتضاح
💖مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو میکنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گریه هاتو بکن خودتو خالی کن بزار سبک بشی هیچکس حالتو نمیفهمه جز اونیکه سقط داشته پس از بقیه توقع درک شدن نداشته باش اینروزا تموم میشه خدا بزرگه خدا رو داری حتما کمکت میکنه
میدونم عزیزم من این حسهارو سه بار تجربه کردم،دلتو بسپار به خدا راضی باش به رضاش دلت آروم میشه ایشاالله به زودی معجزه خدارو ببینی تو زندگیت
💖مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو میکنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
انگار مامانم رفته بازار منو نبرده انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2 انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من. انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم. انگار..... حالم اینطوریه..