2777
2789
این بده

همون دیگه ... تازه میاد دلجویی با این روشها.

فکر کن🤦🏻‍♀️ ولی من هم خیلی زود خندم میگیره. وقتی میخندم تموم میشه دیگه همه چیز عادی میشه😅

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه اینایی که جواب دادن باید می پرسیدی چند ساله ازدواج کردن چون معمولا مردا اولاش خیلی حساس ترن به ن ...

ما چند روز دیگه ۱۲ سالمون تموم میشه انشالله... 

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
متأسفم و منی که پدرمو سالهاست از دست دادم و برادرامم محبت ندارن بهم و همه ی امیدم برای رفع کمبود مح ...

خدا بیامرزه پدرتون رو من پدرم زنده اس ولی حتی بهم زنگ نمیزنه ببینه کجام زنده ام مرده ام ...

برادرامم همینطور 

در کل باید یجور زندگی کنی ک نیازمند محبت هیشکی نباشی خانومی

یعنی منک اینطوریم تا حالا تو زندگیم کسی نبوده ک بهم محبت داشته باشه حتی محبت ظاهری و دروغی 😅😅

حتی مادرم...

برای همین خودم سعی میکنم حال خودمو خوب نگه دارم

بی تفاوت

حتی اگه تقصیر خودش باشه چنان حق به جانب حرف میزنه که من به خودم شک میکنم.دلم خیلی ازش شکسته.بخدا سپردمش

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
با این بغل کردنایی که نوشتین، دلم خواس بشینم گریه کنم

این بغل کردنو من هیچ وقت نداشتم.اما خوشحالم که بعضی از همجنسام مثل من نیستن 🥲

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨

بی تفاوت 

حتی گریه کنم عصبی هم میشه 

اگر شب باشه حتی می‌ره تو پذیرایی میخوابه

لطفا وقتی دارم با یک نفر صحبت میکنم شما وسط نپر و احترام خودت رو نگه دار،اگر مخالف هستی میتونی محترمانه نظرت رو عنوان کنی و شخصیت خودت رو پایین نیاری
شوهر ندارمولی مردا خیلی بدشون میاد زن داداشم یه بار پیش داداشم گریه کرد چون بچه غذا نمیخورد داداشم س ...

خب چرااا بدشون میاد🤔 

بابای منم بدش میاد

ت‍‌و ش‍‌دی ق‍‌ش‍‌ن‍‌گ ت‍‌رین ح‍‌سِ ق‍‌ل‍‌ب‍‌م♥️ ‌️

روی گریه ام خ حساسع،  اصولا ادم زبون درازی هستم جواب میدم اکثرا ولی گاهی وقتا ک خارج از تحملم باشه ناخاسته گریه میکنم، دیگ میفهمع اوضاع خ خرابه دستو تو میبره

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑
2810