2777
2789

اعصابش خرد میشه و تنهام می‌زاره تا گریه می تموم شه.تااین حد بهم میریزه.ولی من خیلی دوست داشتم که اون لحظه بغلم کنه و دلداری بده یا بوسم کنه و ازین عاشق بازی ها ولی ظاهراً بلد نیست یا نمیتونه یا اینم شانس مایه  

میگه این کارا چیه میکنی،بعدم سعی میکنه آرومم کنه

خیر دنیا و آخرت در توسل به امام زمان است🥀آقا جان بیا که بی تو به جان آمدم ز تنهایی🥹برای سلامتی و فرج امام زمانمون یه صلوات بفرس🌷 اگه فرستادی مطمئن باش آقا نگات می‌کنه💜 اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 🌺💜🌷 فقط حیدر امیرالمومنین است 🌷یا علی مددی،💓 شب اول قبر تو اون تاریکی توی وحشت.. حضرت علی دستت رو بگیره بلند بگو یا علی💓

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توی این۱۷ سال شاید۵ یا ۶بار گریه کردم مغرورم دلم نمیخواد فکر کنه می‌تونه منو ناراحت کنه ولی اگر گریه کردم عذر خواهی کرده غیر از یکبار که فکر میکرد حق با اون هست ومن نباید از رفتارش ناراحت میشدم

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏

من بستگی داره برای چی گریه کنم 

اگه از دست خودش ناراحت باشم بعضی موقع ها بی تفاوت هست بعضی موقع ها هم یه داد می زنه گریه نکن با یه نگاه بدجور هم همراهش 

اگه گریه برای بچه ها باشه بازم هیچی نمی گه ولی یکم مهربون تر از حالت عادیش حرف می زنه 

ولی کلا خنثی هست

شوهر ندارم

ولی مردا خیلی بدشون میاد 

زن داداشم یه بار پیش داداشم گریه کرد چون بچه غذا نمیخورد داداشم سرش داد زد. منم هروقت گریه میکنم سرم داد میزنه😐🤷‍♀️

یه دوس پسر داشتم اونم بدش میومد از گریه عصبانی میشد

مدرس زبان آلمانی🇩🇪
خوش بحالت.مثل تو فیلما شد

عزیزم😅 همسر من کلا خیلی شوخه... من گاها اعصابم نمیکشه، آخر شوخییش میشه گریه من... 😅😅

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
میدونم محل نمیدهپس میرم یگوشه ‌کناری اروم گریه میکنم شده ی وقتایی ک ی گوشه دارم ارووم گریه میکنه اتف ...

متأسفم  

و منی که پدرمو سالهاست از دست دادم و برادرامم محبت ندارن بهم و همه ی امیدم برای رفع کمبود محبتم ازدواجه!

مدرس زبان آلمانی🇩🇪
2810