دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
البته من جلدش دیکه گریه نمیکنم فوقش بغض کنم اونم پامیشم ظرفامو میشورم نبینه
چون خیلی سرزنش میکنه وتحقیر میکنه که لوسی فلانی بهمانی
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بغلم میکنه اشکامو پاک میکنه معذرت که من بمیرم باعث اشکای تو شدم منم مثل بچه د وساله بدتر اشک میریز ...
جدی چقدر شوهاراتون رمانتیکن🫠
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
من چون خیلی مغرورم پیش کسی گریه نمیکنم خصوصا همسرم چون مردا گریه رو نشونه ی ضعف میدونن برای همین گریه هام یا تو حمومه یا دستشویی به ندرت کسی اشک منو دیده
دل نیست هر آن دل که دلارام ندارد 💕 بی روی دلارام دل آرام ندارد