2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😐 منم خواهرای شوهرم که خونه من میان اصلا بلند نمی‌شوند انگار زاییدن😂😂 

خونه جاری که میرن اگر چاره داشتند خودشون شامم درست میکردن اینقدر فعال 

بعدم از من توقع دارند خونشون خودما بکشم

والا ما از این رسم ها نداریم

هر کی کار میکنه احترام و ارزش و به به چه چهش تو خانواده امون بیشتر میشه 

اصولا کار کردن توی مهمونی ها رو چیز خوبی میبینیم دعاش هم پشت سرمون هست

البته مهمونی بزرگ منظورمه ها

نه مهمونی کوچیک 

اون دیگه بستنی داره به نسبت طرف 

یا نمیذاریم اصلا کار کنه

یا خودشون میان کمک

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟
تعادل تعادل تعادلتوی مهمونی کار نمیکنم چون مهمونم مهمونی که میدم اجازه نمیدم ممنونم کار کنه چون مهمو ...

چه نظریه هائیتی وای خوا.چرا کار نکنی فرضا رفتی خونه مادرشوهرت پیرزن خسته غذا درست کرده میشینی میخوری میری سر حات.این تعادل نیست عزیزم این درک نکرده طرف مقابله

بعضی ها فکر می کنن پرنسسن به خدا فقط یه مهمونین که میزبان براتون ارزش قائل شده دعوتتون کرده .حالا چه ...

افرین وقتی ی‌خانواده میشیم این چیزا دیگه اونقد نباید مطرح باشه. نخورن منو دوستان کسی‌نمیگه عروس بره خودکشی کنه اما هییچ کاری نکردنم قشنگ نیست. 

parasoo1989@

واقعا خیلی زشته که بعضی از عروسا اینطور زننده رفتار میکنن . همسایه ما هرسال یک مهمونی بزرگ میگیره که عروسش فقط روی مبل میشینه و دخترش تنها همه پذیرایی رو میکنه . هر دو هم بچه کوچیک همسن و سال دارن . همه  هم میدونن که رابطه سون خوب نیس ولی باور کنین انقدر این نشستن و بی تفاوتی عروسش زشته که همه تو اون مهمونی ازش حس بدی میگیرن بنظرم اگر نیاد خیلی بهتره تا اینکه میاد رو مبل بزرگم میشینه و ...‌ . من که یک غریبه ام خوب میفهمم پشت سرش چی میگن . به هرحال میخوام بگم اینکار به درجه های کسی اضافه نمیکنه و برای کسی احترام نمیاره. 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭