2777
2789
عنوان

مرده زایی

226 بازدید | 11 پست

سلام خانما. من بچمو تو ۳۷ هفتگی تو شکمم از دست دادم ایست قلبی کرد و تو آنومالی گفته بودن پای راست چنبری هست و ضخامت دیواره قلبی داره ولی گفتن مشکل خاصی نیست . ولی با این وجود من بچم مرد. 

الان با حال  روحی بدی که دارم میخوام شهریور اقدام کنم نمیدونم باید آزمایش ژننیک بدم یا نه... نگرانم تجربه داشتین؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره باید آزمایش ژنتیک و ایمنی انعقادی بدی 

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

عزیزدلم متاسفم بابت اتفاقی برات افتاده 

دوست منم تو چهار ماهگی بچشو از دست داده اونم ایست قلبی کرده 

با زنداداشش همزمان باردار بود بچه اون نزدیک به دنیا بیاد اون وقت این طفلی 

بنطرم 3 ماه صبر کن به خووت برس بعد باردار شو

هیچ وقت هیچ چیز از هیچ. کس بعید نیست 
دارم دیوونه میشم باردار شم امید پیدا میکنم

ن اینجوری امیدت قوی نیست...بنظرم اول آزمایش های لازم و انجام بده و بعد ک مشکلی نبود توکل ب خدا کن و اقدام کن ...عجله ای میشه ۱ اشتباه بزرگتر

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲

عزیزم خیلی متاسفم 

ولی عجله نکن و احساسی تصمیم نگیر حتما تحت نظر دکتر که تخصصش بارداری پرخطر هست باش آزمایشات لازم رو انجام بده ان شاالله که این دفعه نی نی تو سالم بغل کنی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

من توی چهار ماهگی بچم قلبش ایست کرد اما بعدش همچین اتفاقی برام نیافتاد..بچه هام سالم و سر حال هستن نگران نباش قرار نیست دوباره تکرار بشه

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره