2777
2789

داریم میریم همونجایی که اولیم بار رفتیم و همو دیدیم الان خونه نیست و قراره عصر همو ببینیم خیلی با نمکه خیلی چیزا داره واسم تداعی میشه فقط نمی دونم کدوم دسته گل رو بگیرمکدومش بهتره بنظرتون
خیلی ذوق دارم ساعت ۷ باید برمم پ نمی دونم لباس چی بپوشم🤧😂

متوجه نشدم همسر +دیت 

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولی 

خوش بحالت تون ما که همسرم شیفت 

خودم ظرفا رو شستم و الان تو گوشی 

خواهر شوهرم تلویزیون میبینه 

حوصلمان سر رفته است 

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هنوز یه مامان کوچولوی بی سواد 😭همسرم کارشناس رادیولوژی دعا کنید منم اتاق عمل قبول شم 😔💟 دلم نمیخواد بچم مامانش بی سواد باشه 😭 از زخم زبون و تیکه های بقیه که تو هیچی نیستی و با همسرم مقایسه میشم خستم 💔 کاش آدما مهربون بودن تو زندگی بقیه دخالت نمیکردن 💔 میشه دعا کنید به آرزوم برسم 🍀🌺 3 ماهه دیگه یه فسقلی به دنیا میاد 😍😍 خانوادمون 3 نفره میشه 😘دلم نمیخواد مامانش بی سواد باشه😍 مامان بابا عاشقشن 🌸💖 بابایی میمیره براش مامانی قربونش میره 😘 خدایا مراقب بچم و همسرم و خودم باش 🍀🌛 مراقب زندگیمون باش 🍂🧡 میرسم چند ماه دیگه به هدفم 💟🍁 🍀

چند سالته؟ 

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هنوز یه مامان کوچولوی بی سواد 😭همسرم کارشناس رادیولوژی دعا کنید منم اتاق عمل قبول شم 😔💟 دلم نمیخواد بچم مامانش بی سواد باشه 😭 از زخم زبون و تیکه های بقیه که تو هیچی نیستی و با همسرم مقایسه میشم خستم 💔 کاش آدما مهربون بودن تو زندگی بقیه دخالت نمیکردن 💔 میشه دعا کنید به آرزوم برسم 🍀🌺 3 ماهه دیگه یه فسقلی به دنیا میاد 😍😍 خانوادمون 3 نفره میشه 😘دلم نمیخواد مامانش بی سواد باشه😍 مامان بابا عاشقشن 🌸💖 بابایی میمیره براش مامانی قربونش میره 😘 خدایا مراقب بچم و همسرم و خودم باش 🍀🌛 مراقب زندگیمون باش 🍂🧡 میرسم چند ماه دیگه به هدفم 💟🍁 🍀

شما نرو بعد اگه همسرتون زنگ زد بگید که پدر و مادرتون اجازه ندادن😅خوشبخت باشیدتا ابد در کنار هم🥰

شاید باورت نشه ولی دیت اول بزورررر و التماس رفتم بابام که هیچ وقت قبول نمی‌کرد گذاشت برم، ولی  مامانم میگفت نه🥲آخرم بابام مامانمو راضی کرد گفت حاج خانم گناه دارن منم اوموقع از خوشحالی داشتم بال در می آوردم یادش بخیر واقعاااا

گل اولی قشنگتره‌. خوش بگذره بهتون. ما هم هرسال، سالگرد روزی که رسما ازم خواستگاری کرد رو میریم همونجا.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
گل رواون باید بیاره دبگه. مگه دیت نیست؟ تو تیپ بزن حسابی

چرا ، قبلا خیلی ناز می کردم و سر سنگین بودم تو دیت  اول این دفعه رو گفتم گل بگیرم زشته دیگه 😂🤧 خیلی ذوق دارم ببینم اون چی برام گرفته

اولی خوش بحالت تون ما که همسرم شیفت خودم ظرفا رو شستم و الان تو گوشی خواهر شوهرم تلویزیون میبینه حوص ...

منم وضعم همینه دیشب به پیشنهاد خودش  این کارو میخوایم انجام بدیم خواهر تو هم یه حرکتی بزن جا نمون از قافله