2777
2789
عنوان

با ماهی 1500 میشه یه خانواده سه نفری رو اداره گرد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1163 بازدید | 76 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره چرا نشه ما با چهار نفر داریم با این حقوق زندگی می کنیم تازه ما بزرگ هستیم و خرجمون زیاده بابام ب ...

عزبزم خدا پدرتو براتون نگه داره 

و یه خونه خوشکلم بخرین انشالله

خدا و دیگر هیچ
شوهرت کارش چیه؟ تا بهت بگم 

کارشوهرم تامین نیروعه

همه ی کاره ی شرکته

صبح تاپیک زده بودم راجعش

توی شرکت حفاظتی مراقبتیه نیروی نگهبان و دوربین مدار بسته و پیجر نگهبانی و این چیزا رو تامین میکنن برای جاهایی که میخوان حالا ممکنه بانک باشه یا یه مجتمع تجاری یا یه برج نگهبان بخوان

خدا و دیگر هیچ

خریدای اساسی مثل گوشت و برنج و مرغ رو اول ماه انجام بده،تاید و مایع دستشویی و ایع ظرفشویی رو تو ظرفای بزرگ بخر خیلی باصرفه ست

سعی کن از جاهایی که عمده میفروشن بگیر

بقیه پول رو تقسیم و برنامه ریزی کن برای 4هفته

برای مبادا هم کنار بذار

لباس و خریدای غیر ضروری رو مدیریت کن

به جای هله هوله خشکبار بگیر

میشه با کمتر از اینم زندگی میکنن

افوض امری الی الله،ان الله بصیر بالعباد
خیلی راحت زندگی میکنن؟!!!!!! امکان نداره، خیلییییی سخت زندگی میکنن مطمئنا!

شما از کجا میدونی اگه قانع باشه میتونه من نمونه هاش رو دیدم

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

گفتم که باید بیشتر قانع باشه  اینطوری راحت از پس هزینه های معمولی زندگی بر میان ولی اگه مراقب ...

من تو خونه بابام همه چی داشتم مثل همه ی شما

الانم چیزی کم و کسر ندارم 

خداروشکر ادم قانعی هم هستم

عیچ وقت نگفتم اینو میخوام شوهرم هرچندوقت یه بار میریم بیردن میگه هر چی.لازم داری بخر

خدا و دیگر هیچ
چه طرز فکریه آخه🤔

طرز فكر من اينه.دوست ندارم بچه ام تو يك مملكت پر از دورويي و فريب و و حشگيري با انواع فسادهاي مالي و اداري با آلودگي هوا،آلودگي صوتي،بصري،تبعيض جنسيتي و نژادي و مذهبي،هواي ناسالم،غذاي ناسالم،آب آلوده،پارازيت،سيستم درماني ضعيف،آموزش و پرورش داغون،.......الي بي نهايت ،زندگي كنه.

من تو خونه بابام همه چی داشتم مثل همه ی شما الانم چیزی کم و کسر ندارم  خداروشکر ادم قانعی هم ...

خب خدا رو شکر 

پس نگران نباش بسپارش دست خدا مطمئن باش میشه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️