2777
2789
تازه دکتر پسرم که فوق تخصص اطفاله و فلوشیپ رشد و تغذیه داره میگفت شیر خشک خیلییییی کاملتره همه چی دا ...

من خودم ۱۰ سال پیش این حرف رو‌زدم 

زمانیکه ما نوزاد بودیم اصلا اینهمه تبلیغات شیر مادر نبود الان تو اروپا و امریکا اصلا رو شیر مادر مانور نمیدن اما چند سالی هست که همه تبلیغات شده شیر مادر چونکه به خاطر شیرخشک ارز از کشور خارج میشه برای همین آنقدر تبلیغات شیر مادر میکنند 

میدونی که خانوم برادرم به تازگی زایمان کرده از همون روز اول خودم بهش شیرخشک دادم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ینی بچه هایی ک شیر خشک خوردن ؟چ فرقی داره مگه

هوش و آی کیو ژنتیکی و محیطیه بیشتر که چقد رو ذهن بچه کار بشه

دختر من شیر خشک خورد ماشا الله زودتر از همسناش حرف زد تو مسائل ذهنی ام خیلی قویه

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
ینی بچه هایی ک شیر خشک خوردن ؟چ فرقی داره مگه

چه اونهایی شیر خشک میدهند ناراحت بشوند یا نه .حقیقت این که شیر مادر بهتره تا شیر خشک نمیشه پنهون کرد.

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
دقیقا بابا چرا مادرارو نگران میگنین اخه

عزیزم متاسفانه حتی همین مرکز بهداشت های خودمون هم بری با اینکه کارشناس و متخصص دارن بازم مرتب اطلاعات کتابی و از پیش تعریف شده شون رو تکرار میکنن و فقط به مادر استرس وارد میکنن .....مادرا خودشون باید مطالعه و اطلاعاتشون رو بالا ببرن و سر هر مساله ای استرس به خودشون راه ندن عزیزدلم

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
دقیقا ی بلاگر هس مامان الکی پنج بچه داره هرسه دخترش تیزهوشان قبول شدن همشونم شیر خشک خوردن از رور او ...

ببین جاری من بچه اولش رو شبر خودشو داده بود بعد مجدد باردار میشه دو‌قلو میاره خیلی ناراحت بود که باید شیرخشک بهشون بده چون شی خودش برای دوقلو کافی نیست الان خودش اعتراف کرده از هر لحاظ کارهای این دو‌قلوها و رشدشون بهتر از بچه اولش بوده 

شیر خشک از شیر مادر کامل تره 

مادر اگر دارو بخوره شیرش رو بچه تاثیر میزاره خیلی بچه ها سر شیر مادر تشنج کردن مغزشون آسیب دیده

🧡وقتی ک یاد میگیری احساسات خودت رو کنترل کنی؛یعنی ب قوی ترین نسخه خودت تبدیل شدی.... 

من خودم ی بچه شیر خشکی هستم ای کیوم از همه حداقل دخترای فامیل بیشتره دبیرستانم تیزهوشان بودم دانشگاه ...

من هم شیرخشکی هستم 

.ای کیوم بالاست .ولی شیر خشک باعث شده دندون هام پوسیده تر باشه .پوکی استخوانم زیاده 

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 

من دوتا پسر دارم پسر اول همه اش شیز خودم خورده پسر دوم تا ۵ماهگی شیر خودم کنار شیر خشک خورده ولی ماه ششم به بعد شیر خشک خورده 

الان پسر دومی همه میگن از نظر هوشی باهوش تر هست 

بعد خواهرشوهرم یه دختر داره کلا شیر خشک ماشالله چه هوشی داره نابغه هست 

تغذیه صددرصد رو هوش تاثیر داره ولی شیر خشک فکر نکنم اینقدر تاثیر داشته باشه 

دختر من از ۴ ماهگی شیر خشک خورد تا الان که ۵ سالشه هنوزم شیرخشک بهش میدم به جای شیرای تراریخته ی بازاری،ماشالله فوق العاده باهوشه ،مسلط به انگلیسی و ریاضی هم تا حدودی بلده ،ماشالله البته😍

دقیقا بقول دوستمون مگه ماماها دکتر کودکانن یا مغزو عصاب

اصلا مادر برلی اینکه شیر خودش رو بده باید یک رژیم سخت داشته باشه تقریبا خوردن همه چیز ممنوع میشه خوب مادری که هیچ چیز مقوی مثل حبوبات و میوه نخوره سیرش چه قوتی برای بچه داره ؟اون شیر فایده ای نداره بخواد هم همه چیز بخوره که بچه دل درد میگیره

2810