2777
2789
شیر خشک از شیر مادر کامل تره مادر اگر دارو بخوره شیرش رو بچه تاثیر میزاره خیلی بچه ها سر شیر مادر تش ...

شیر مادر کاملتره تا شیر خشک .من خودم گرونترین شیر خشک را خوردم .خواهرزاده هام همینطور....ولی شیر مادر به شرطی که مادر عصبی نشود تا شیر تلخ بشود و دارو نخوره که خراب نشود. .مراقبت ویژه داشته باشه .شیر مادر کاملتره ....

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شیر مادر کاملتره تا شیر خشک .من خودم گرونترین شیر خشک را خوردم .خواهرزاده هام همینطور....ولی شیر ماد ...

تو این زمونه ک اکثر مادرا افسردگی بعد از زایمان دارن برای مشکلات مالی تغذیه خوب ندارن شیر خشک کامل تره

اون چیزی کِ خدا برای تُ کنار گذاشته، سهم هیچکسی نمیشه 🧡

اینستا که کلا رو‌کلیپاش حساب نکن اصلا سعی کن نبینی

ماما تو‌اینستا که کلا نباید گوش بدی چی میگه😂با احترام به همه ی ماماها من تو ۸ماه از بارداریم که گذشته یه ماما خوب ندیدم تو‌هیچ بیمارستانی همشون انقدر بد باهام حرف زدن تا مرز سکته رفتم

شما فقط ببین متخصص کودکان چی‌میگه حضوری ب

اووو مدرسه تیزهوشان برو آمار بگیر همه شوند شیر خشک خوردن. درسته شیر مادر فایده زیاد داره اما دیگه مع ...

الان شما از تمام مدارس تیزهوشان آمار گرفتی که شیر خشکی بودن 😁😁😁😁

ولی خب کلا اعتقاد دارم شیر خشک یا مادر واقعا ربطی به هوش نداره

چه اونهایی شیر خشک میدهند ناراحت بشوند یا نه .حقیقت این که شیر مادر بهتره تا شیر خشک نمیشه پنهون کرد ...

والا شیر مادری ک شیرش چرب اره ن مادری ک شیر اب اخه توی ی اب چی هس؟ والا اوناییم ک پول نداشتن شیر خشک بدن شیرخودشونو دادن سینه هاشون شلو افتاده شده هم این واقهیتو باید قبول کنن 

دقیقا ی بلاگر هس مامان الی ۵ تا بچه داره هر سه دخترش تیزهوشان میرن

کسی که توی این دوره ۵ تا بچه داره حتمن یا به جایی وصله یا داره از بچه هاش نون میخوره‌

زمان ما هم که همه چی انقد پولی نشده بود و مردم یه نیمچه دین و ایمانی داشتن هم تیزهوشان پارتی بازی بود، دوستم شاکرد آخرم نبود باباش کارمند آموزش پرورش بود رفت تیزهوشان.

چه برسه به حالا که همه چی پول و صندلی خریدن و رانت و سهمیه س. ری... تو تیزهوشانی که توی کشور پر از بی عدالتی مثل ایران بری

منم تصمیمم برای بچه دومی شیر خشکه

اولی شیر خودمو خورد 

فقط نمیدونم چه شیر خشکی بهتر باشه برای بیمارستان ببرم

دکتر گفت اپتامیل بگیر ولی انواع و اقسام داره منم اطلاعاتی ندارم البته سه ماهی مونده😆

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من بچه جاریم کامل شیر خشک خورد پسرش نداد ک هیکلش بهم نخوره بچه منم هرروز اندازه هیکلش شیر منو میخورد از پا افتادم دوسال ماشالله اون بچش اینقدر باهوش و تیزه بچه منم هنوز حرف نیومده کامل به باباش کشیده لرادرشوهرم خیلی تی هوشه

کاربری دست دو نفر👧
من هم شیرخشکی هستم .ای کیوم بالاست .ولی شیر خشک باعث شده دندون هام پوسیده تر باشه .پوکی استخوانم زیا ...

عزیزم من شیر مادر خوردم بجون خودم ۲۴ سالمه کل دوندونام خرابه عقب ک هیچی ندارم دندون حلوییم دوتا خرابن 

من هم شیرخشکی هستم .ای کیوم بالاست .ولی شیر خشک باعث شده دندون هام پوسیده تر باشه .پوکی استخوانم زیا ...

جنس دندون و استخوان ارثی و برای کمبود ویتامین ربطی به شیر نداره

اون چیزی کِ خدا برای تُ کنار گذاشته، سهم هیچکسی نمیشه 🧡
2810