2777
2789
یعنی ب هیچ شغلو چیزی علاقه نداری؟

علاقه داشتم اما مال پارسال بود پارسال درسام ضعیف بود دوبت دوم هر کار کردم قوی نشدم بقیه هم همش بهم روحیه منفی دادن همه که تو عرضه نداری به هدفی که مخیوای برسی منم گذاشتمش کنار بعدش هم نهایی داشتم خراب کردم به کلی نابود شدم که دهم بودم اما امسال میرم یازدهم به هیچی علاقه ندارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

علاقه داشتم اما مال پارسال بود پارسال درسام ضعیف بود دوبت دوم هر کار کردم قوی نشدم بقیه هم همش بهم ر ...

چ آدمای بیشعور نفهمی بودن، شما چرا ب خودت اعتماد نداری ک میتونی ب هدفت برسی؟تا وقتی حرف بقیه برات مهم باشه به هیجا نمیرسی،اونا چون خودشون نمیتونن فکر میکنن تو هم همونجوری هستی،بعدم بعضیا حسودن عمدا انرژی منفی میدن،تو هر هدفی داشته باشی انقد پررو باش و تا بهش نرسی ولش نکن و بزن تو دهن کسایی ک بهت میگن نمیتونی

آدمی ک هدف نداشته باشه زندگیش بی معنی و خسته کنندست،علاقتو پیدا کن و اونو هدفت قرار بده حتی اگه چیز ساده ای باشه

بـِـــ آرِزوهـامــ قـــولِ رســـیدن دادمــ😉🌱🤍
2805
چ آدمای بیشعور نفهمی بودن، شما چرا ب خودت اعتماد نداری ک میتونی ب هدفت برسی؟تا وقتی حرف بقیه برات مه ...

خوب از خانواده هم گرفته که میگفتن . از زمانی که داداشم که میخواستن پزشکی بیاره نیاورد و معلمی دبستان قبول شد به منم گفتن تو هم با این اوضاع تلاش کنی ته اش معلمی قبول میشی مال بهمن پارسال بود بقیه هم پیدا میشدند یک چیزایی میگفتند مثل معلم ها و..  اما من نوبت دوم خیلی خواندم نهایی ها رو خوب ندادم  خودم رو باختم گفتم عیبی نداره هدفم رو از دندان پزشکی به معلنمی تغییر دادم اخه تقصیر خودم هم بود همچین هدف بلند پروازانه داشتم اخه این رو  از کلاس دوم تو ذهنم شکل گرفته بود اون زمان بچه هم بودم اصلا بخاطر پول شهرت انتخاب نکردم تو اون زمان این هارو نمیفهمیدم. تا زمانی که نتایج امد اول ها اعضای خانواده هم بین خودشون صحبت میکردن میگفتند هیچی نمیشه تا اینکه یکبار جلوی خودم گفتن منم دیگه بهم ریختم الان هم هیچ امیدی ندارم 

خوب از خانواده هم گرفته که میگفتن . از زمانی که داداشم که میخواستن پزشکی بیاره نیاورد و معلمی دبستان ...

شما متاسفانه اطرافت پراز آدم ناامید و انرژی منفیه ک همونو ب شماهم منتقل میکنن و شماهم اونو باور کنی دقیقا همون میشه🤦🏻‍♀آخه داداشت نتونسته قبول بشه یعنی دلیله ک شما هم قبول نشی؟عجباااا

اینو یاد بگیر هیچوقت حرف کسی برات مهم نباشه و نزار کسی انگیزتو ازت بگیره به خودت باور داشته باش مگه چیت از کسایی ک قبول میشن کمتره؟؟

مگه بده آدم هدف بلند پروازانه داشته باشه؟اتفاقا خیلیم عالیه هر کدوم از ما لیاقت داریم ب بهترین مقاما برسیم 

مشکل شما اینه ب حرف بقیه اهمیت میدی و به خودت باور نداری هیچوقت تو زندگیت نزار کسی نا امیدت کنه اونا نسبت ب توانایی های خودشون میگن نمیتونی 

بعدم داداشت میتونسته باز بخونه و کنکور بده اما سریع تسلیم شده شما دیگه اینجوری نباش

بـِـــ آرِزوهـامــ قـــولِ رســـیدن دادمــ😉🌱🤍
شما متاسفانه اطرافت پراز آدم ناامید و انرژی منفیه ک همونو ب شماهم منتقل میکنن و شماهم اونو باور کنی ...

البته حس میکنم داداشم  علاقه ای به تجربی هم نداشته خانواده چون هی بهش میگفتند پزشک میشی میشی رفته تجربی . البتخ راستم میگی من گذاشتم بقیه نا امیدم کنند اما الان بخوام برگردم روی هدف پارسالم سخته چون اون رو فراموش کرده بودم اما باید دنبال یک هدفی برم اگه بیتونم روم شه فردا شب پیش مشاوره ای که تازه دارم میرم پیشش بگم تا یک هدفی پیدا کنم اونم راهنمایی ام کنه خوبه مشاوره خوبی هه که ببینم به هدف پارسالم برگردم تا هدف جدید نه معلمی که بقیه میگن یک چیزه دیگه منظورم است اخه با زنیتیک هم تازه خوشم امده اما نمیدونم واقعا شغل بدرد بخور داره یا نه . اما ازمون نهایی ها هم خیلی روم تاثیر گذاشت بد خراب کردم 10 درصد کنکورم رو خراب کردم اما 90 درصد دیگه است اگه بشه جبران کرد خوبه . اما راست میگی ممنونم ازت که راهنمایی ام کردی