2777
2789

خواهش میکنم برام دعا کنید زیگیل نداشته باشم خواهش میکنم پول دوا دکتر ندارم بعدش مجبورم همین جوری بمونم تا بمیرم کاش حداقل بی آبرو نشم 

توروخدا برام دعا کنید خواهش میکنم دعا کنید شب روز برام نمونده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از اون کسیکه زگلیت کرده برو پول دوا درمون بگیر

خوب شد گفتی بهم اصلا به فکر خودم نرسیده بود ک برم ازشون بگیرم ببخشید وقت شمارو هم گرفتم حتما اگر سر راهم پیداشون کردم میگم  بدن

بعد شش سال یاد زگیل افتادی؟

من دوسال پیش هم مشکوک شدم دوتا دکتر رفتم یکی گفت هسن بکی بعپس گفت نیست 

من دیگ اطمینان پیدا کرده بودم چیزی نیست 

ولی دوباره زیاد شدن 

زیگیل ممکنه حتی تا سال ها خودشو نشون نده

خوب شد گفتی بهم اصلا به فکر خودم نرسیده بود ک برم ازشون بگیرم ببخشید وقت شمارو هم گرفتم حتما اگر سر ...

خو پس چطور با یکی دیگه پنج سال بودی اگه کل مسیر زندگیت عوض شده 

منتظر...
باید همون ماه های اول زگیل گرفته میبودی و بالا میومدن نه بعد شش سال شاید زگیل نیست

دکتر اول ک رفتم گفت این بیماری ممکنه سال ها خودشو نشون نده دکتر دوم گ رفتم گفت نه زیگیل نیست

خو پس چطور با یکی دیگه پنج سال بودی اگه کل مسیر زندگیت عوض شده

من اون موقع ک این اتفاق افتاد برام ۱۶ سالم بود به خانوادم گفتم می‌خوام ازدواج کنم قبول نکردن و خب کسی هم منو نگاه نمی‌کرد به خاطر فک و صورتم خیلی مشکل داشت عقب بود 

بعد یک سال این اومد بهم پیشنهاد. داد من خر شدم پنج ساله باهمینم پنج سال حتی بارها توبه کردم ولی بازم برگشتم دست آدم دیگ ای بهم نخورده قصدمون هم ازدواجه فقط شرایط جور نمیشه ک بیاد

من دوسال پیش هم مشکوک شدم دوتا دکتر رفتم یکی گفت هسن بکی بعپس گفت نیست من دیگ اطمینان پیدا کرده بودم ...

نه بابا.اینجوری نیست یه مدت ایمونس بخور ببین واکنش زیگیلا چطوره ولی اصلا،با دوسپسرت رابطه،نداشته باش

منتظر...