2777
2789
عنوان

عوارض قرص سیبل ال دی

635 بازدید | 11 پست

کسی میدونه عوارض چیه ؟

من اسپیرلانکتون + فیناید‌‌‌ و سیبل رو برای تنبلی تخمدان شروع کردم 

خیلی سرگیجه و‌ حالت تهوع و دل درد دارم

چندسال‌میخوردم شیش ماه قطع کرده بودم و دوباره دکتر داد

خیلی‌حالم‌بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من باهاش لک آورد صورتم

بجاش دکتر دوفاستون داد ولی الان بعد دوفاستون لکه بینی قهوه ای رنگ دارم. طبیعیه؟

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
لک ها نمیره ؟

نمیدونم از قسمت گوشه لبم تا چونم هر دو طرف رنگش تیره شده یک دست. لک های کوچیک کوچیک نیست که به راحتی بره

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
حالت تهوع نداشتی ؟

به من گفت شب بعد شام بخور فکر کنم اینجوری حالت تهوع نگیری. باش کم خالی نخور

نمیدونم از قسمت گوشه لبم تا چونم هر دو طرف رنگش تیره شده یک دست. لک های کوچیک کوچیک نیست که به راحتی ...

قبلا هیچ لکی نداشتی ؟ 

یا داشتی اون لک ها پررنگ شده ؟ 

منم میخورم این قرص رو احساس میکنم زیر چشمم و روی بینیم داره لک میاره 

نخورم قرصه رو به نظرت ؟ 

......🧸🔮✨️
قبلا هیچ لکی نداشتی ؟ یا داشتی اون لک ها پررنگ شده ؟ منم میخورم این قرص رو احساس میکنم زیر چشمم و رو ...

نه نداشتم قبلش. البته من طولانی مدت در حد ۴،۵ سال استفاده کردم

من زیر چشمم که اصلا بدجور تیره هست ولی این تیرگی زیر چشم فکر نکنم واسه قرص باشه. نمیدونم

نمیدونم والا اگر میخوای قطع کنی با مشورت دکترت قطع کن. به من بجاش دوفاستون داد