2777
2789
عنوان

آمپول ویتامین ب برای ویار

146 بازدید | 11 پست

تاثیر داره؟خیلی حالم بده لب به چیزی نمیتونم بزنم بالا میارم حتی آب میخورم بالا میارم ،حتی نمیتونم صحبت کنم یریز به سرفه میوفتمو بالا میارم .چیکار کنم بهتر شم

با دکتر مشورت کن حتما

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه زیر ۱۲ هفته هستی قرص دیمن هیدرینات روزی یه دونه .من امپول ب۶ میزدم بدتر میشدم تا میزدم تو همون درمانگاه بالا میاوردم.بالای ۱۲ هفته ای اندانسترون معجزه میکنه و قرص لانسوپرازول ناشتا

اگه زیر ۱۲ هفته هستی قرص دیمن هیدرینات روزی یه دونه .من امپول ب۶ میزدم بدتر میشدم تا میزدم تو همون د ...

بدون نسخه میدن اصلا نا ندارم برم بیرون کلا شهر خودم نیستم الان، دکتر رفتن سخته برام

بدون نسخه میدن اصلا نا ندارم برم بیرون کلا شهر خودم نیستم الان، دکتر رفتن سخته برام

اره داروی خاصی نیست که بدون نسخه ندن.البته باید دوره اش هم بگذره من خودم الان هفته ۲۲ هستم هنوزم تهوع دائمی دارم و گاهی بالا میاورم ولی بدون این داروها اصلا زنده نمیمونم

اره داروی خاصی نیست که بدون نسخه ندن.البته باید دوره اش هم بگذره من خودم الان هفته ۲۲ هستم هنوزم تهو ...

یا خدا چقدر زیاد برا شما طول کشیده من امیدوارم تا آخر 4 تموم شه

یا خدا چقدر زیاد برا شما طول کشیده من امیدوارم تا آخر 4 تموم شه

اره خودمم خسته شدم بچه اولم اینجور نبودم ولی این پوست منو کند اون اوایل که دیگه خون بالا مباوردم از تشنگی هلاک بودم تا اب میخوردم بالا میاوردم. همه پوستم چروکیده و خشک بود .چند هفته ای؟

من ب ۶میخوردم بدتر میشدم واسه سرفه ام چون بخاطر اسید معدس پنتا پرازول داد ...حالت تهوع هم دارم با تر ...

ب ۶ به منم نمیساخت .حتی میرفتم سرم میزدم بکمپلکس میرختن توش من بدتر میشدم.پنتو به من نساخت و فایده ای نداشت لانسو قویتره و تا روزی دوتا میشه خورد قبل صبحانه قبل شام.دمیترون میخوری؟من تا هفته ۱۸ داغون بودم دیگه این دوران سختیه که چاره ای جز تحمل نداریم.ترشیجات هم اولش خوبه چند دقیقه بگذره حالت تهوع را بیشتر میکنه.