2777
2789

میتونم از روی بوی پوشکش، رنگ و مدل جیشش رو تشخیص بدم!  (ببخشید)

هیچ‌وقت فکر نمی‌کردم مادری همچین جنبه‌هایی هم داشته باشه...

اینکه به قدری تمام حواس ات با بچه‌ات گره میخوره که حتی از طریق بو و بدون دیدن، سلامت گوارش یا مشکلات احتمالی رو میتونی تشخیص بدی

یکم بحث چندشی بود ولی از وقتی بهش آگاه شدم احساس میکنم می‌تونم از پوشک عوض کردن هم لذت ببرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بچه  خواب باشه چه الان که ده سالشه چه وقتی که خیلی بچه بود از صدای یکی دو بار ناله اش تو خواب میفهمیدم فردای سختی دارم و بچه قراره مریض بشه

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐

اگه بوی ادرارش خیلی تند باشه یا رنگش کمی نارنجی باشه بدنش کم آبه

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
خدابرات حفظ کنه دعاکن منم بتونم تجربش کنم😔😭

ان‌ شاءالله عزیزم

ان شاءالله به بهترین نحو تجربه‌اش کنین

بی تاب نباشین و از الانتون لذت ببرین و برای رشدتون تلاش کنین

تمرکزتون رو معطوف به خودتون کنین و می‌بینین که فرزندتون هم بهتون بخشیده میشه

خیر و سلامتی همراه شما باشه

فکر میکنم علتش اینه هر روز چندین مرتبه این کارو میکنید تجربه کسب کردینوگرنه این موضوع ربطی به حس ماد ...

میتونه اینجوری که میگین هم باشه

ولی آدما با معنایی که به کارشون میبخشن؛ انگیزه برای استمرار پیدا میکنن

من اونطور که گفتم برداشت کرده بودم

یه روز به شوهرم میگفتم، که تو نمیدونی، ولی کلی از حال خوب یا بد یه مادر در طول روز بسته به همین جیش و پی پی هاست! 

🇵🇸کسی مال اینجاست، که از بوی سنگ و خاک زمینش میفهمه که بارون در راهه🇵🇸

من به مرحله ای رسیده بودم که ازسکوتی که یهو حکم فرما میشد تو خونه میفهمیدم که فاجعه ایی کرده 

من از صدای گریه بچه میفهمم چی میخاد یعنی انواع گریه ودلیلش را میدونم 

من میفهمیدم که اگر این صدا را درخواب دربیاورد حتما مریض شده و...

الانم بززگ شدن ومن کاملا میفهمم چی تو مغزشونه از حرکاتشون وبازهم اون سکوت😆😆😆