2777
2789

سلام 

بچه ها من خیلی وقتا با خدا عهد بستمو شکستم ..تو زمینه ی شکستن عهد  با خدا هیشکی از من بی وفاتر نیس.

از طرفی خیلی نذر کردم بعضیاش حتی یادمم نمونده.

ولی الان خیلی پشیمونم.. احکامش چجوریه؟ چجوری میتونم جبران کنم؟ نذرام واقعا یادم نیس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام . اگر تو اینترنت سرچ کنید پاسخگویی آنلاین سوالات شرعی یه سایت براتون میاره که وقتی برید داخلش می‌تونید برید تو قسمت احکام و از کارشناس ها سوال کنید آنلاین جوابتونو میدن

سلام

تا اونجایی که من شنیدم باید برای هرنذری که میکنی باید نیت کنی مثلا

من نذر میکنم.....انجام دهم برای خدا قربت الی الله

اینجوری گفتی؟

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨

برانذر معمولا چی میگی ؟ 

جمله رو بگو

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
چجوری نذر کردی؟ چی گفتی حین نذر کردن؟

برای عهد مثلاً میگفتم خدایا تو این کارو کن منم قول میدم دست از این کار بردارم( منظورم خ.ا نیستا)

یا مثلا نذر قران ، نمک و خرما بیشتر انجام میدم یا ذکر..

ولی بعضیاش دقیق یادم نیس که کدومو گفتم ، یا چقدر نمک یا چندتا ذکر

سلامتا اونجایی که من شنیدم باید برای هرنذری که میکنی باید نیت کنی مثلامن نذر میکنم.....انجام دهم برا ...

فکر کنم اگه صیغه ی نذرو نگفته باشی گناه نکردی.فقط واسه خدا بدقولی کردی🥲

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
سلامتا اونجایی که من شنیدم باید برای هرنذری که میکنی باید نیت کنی مثلامن نذر میکنم.....انجام دهم برا ...

قربت الی الله رو نمیگم چون عادت ندارم ولی خب میگم نذر میکنم

قربت الی الله رو نمیگم چون عادت ندارم ولی خب میگم نذر میکنم

خب اونجایی ادا کردن نذر واجب میشه که صیغه ی نذرو ادا کرده باشی.اونی هم که من گفتم صیغه ی نذره.

برای عهد مثلاً میگفتم خدایا تو این کارو کن منم قول میدم دست از این کار بردارم( منظورم خ.ا نیستا)یا م ...

بزای نذر چی میکفتی؟ مثلاً نذر نمک دقیقا چی گفتی که فکر کردی نذر نمک کردی؟ صیغه نذر خوندی؟

2810