2777
2789
عنوان

پسرم پشتش سوخت😭

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 60 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با سرم شستشو بشور با گاز استریل آروم بکش ک اون پوستش بره جاش خوب بشه، ، همون پوماد ک داده رو بزن رو سوختگیش   گاز وازلین بزار با ی گاز استریل ببند ، روز ی بار انجام بدی خوب میشه، دختر من با آب جوش سوخت رون پاش دکتر بردم گفت اینکارو کن زود خوب شه، 

#تلخیه  _پیک _ هایم #تاوان _ آرزو _های_شیرینم _ بود ‌‌🖤⁦:⁠^⁠)⁩
کاش همون موقع آرد سرد میداشتی روشاصلا نکن پوستش رولباس نخی بپوشه یا کلا لخت باشه پماد مرتب بزن نگران ...

جایی بودیم ک اینجوری شد و منم دفعه اوله سوختگی اینجوری پیش میاد چیزی نمیدونستم 

اره لباس تنش نیس 

پماد رو زدم 

اما رو جاهایی ک پوست انداخته نزدم گفتم خشک بشه بعد چون آب میندازه

عسل خوبه ژل آلوورا هم عالیه

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
ارره 😔 خونه نبودم جایی بودم ب۰م اینجوری شد منم چیزی راجب سوختگی نمیدونستم

حالا فدا سرت . اتفاقی بود که افتاد بهش دفعه بدی یاد بده مراقبت کنه و اینکه مثلاً سوخت چه کارهایی انجام بده مثلاً به شما یا پدرش سریع خبر بده، مثلاً همین عسل بزنه . آب سرد روش بگیره و...