2777
2789
عنوان

پسرم پشتش سوخت😭

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 60 پست
عزیزم اگه تازه سوخته نبر میسوزه گناه داره آلفا بزن بعد روش نایلون فریزر بزار تا فردا خیلی فرق می‌کنه ...

باشه عزیزم حتما میزنم فردا ک خشک بشه پوستش بعد 

مرسی عزیزم خدا عزیزای شمارو هم براتون حفظ کنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن درد و اینا نداره ۳ سالشه میدوعه میره بازی میکنه اما اون جایی ک پوست انداخته انگار خیسه روشو هیچی ن ...

الهی دورش بگردم بچه ایشالا سریعتر خوب بشه واسش صلوات میفرستم از چشم بد دور باشه

چـو ایـران نَـباشَـد تَـنِ مَــن مَـبـاد🕊🤍✨
باشه عزیزم حتما میزنم فردا ک خشک بشه پوستش بعد مرسی عزیزم خدا عزیزای شمارو هم براتون حفظ کنه

مرسی از محبتت عزیزدلم♥️🌹

چه دعای قشنگیه : خدایا سرنوشتمو انقدر قشنگ بنویس که مادرم از تهِ دل بخنده .. ️
چقدر زمان میبره ؟ اینایی ک قهوه ای شده پوسش کنده میشه؟

دقیق نمیدونم .اره اون قهوه ای کنده میشه و صورتی میشه و کم کم رنگ پوستش میشه .براش پماد ترمیم کننده بزن زودتر خوب میشه .

اطرافشم چرب نگه دار کلا

دوهفته مرتب بزنی نه ردش نمیمونه قشنگ همیشه براش بزن جاش میره

اره روزی دوبار یا سه بار میزنم 

پوست سوخته داره برمیگرده همش بیشترش برگشته 

زیرش ی پوست صورتی دراومده ک رنگش با پوستش فرق میکنه اونم برمیگرده ؟ 

اره روزی دوبار یا سه بار میزنم پوست سوخته داره برمیگرده همش بیشترش برگشته زیرش ی پوست صورتی دراومده ...

آره اونم درست میشه واسه پسر منم صورتی اما کم کم در حال رنگ پوست شدن من یادم میره بزنم هرچه بیشتر بزنی دفعات بهتره

آره اونم درست میشه واسه پسر منم صورتی اما کم کم در حال رنگ پوست شدن من یادم میره بزنم هرچه بیشتر بزن ...

مرسی عزیزم اینقدر با حوصله جواب دادی 

پسر منم ی صورتی کمرنگ شده پوستش مرتب میزنم ان شاالله هم پسر من هم بچه ی شما پاک شه ردش ❤