2777
2789
عنوان

اونایی ک چندتا بچه دارن 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1018 بازدید | 73 پست
من هنوز بچه دار نشدم توصیتون به من چیه

توصیه ام اینه 

بچه دار نشو 😅

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زن عموم ۳ تا داره دوتاشون بافاصله دوسال.الان مهمونی بودیم یکیشون برده بود دسشویی اون یکی از گریه عش ...

من میگم سالم باشن حالا شیطنتشون مهم نیس🥲.

وقتی هم که کوچیک بود خستم میشد ،میگفتم اشکالی نداره ،همینکه پیشمه سالمه خدارو شکر.خیلی از مادرا الان آرزو داشتن بچشون سالم کنارشون باشه

2805
پس چرا میگن ،بدون بچه نمیشه زندکی کردمادر من همیشه میگه تو خیلی راحت بزرگ شدی

مامان منم میگه ما ها اصلا اذیت نکردیم ولی بچه های این زمونه خیلی هوشیارن...ببین مامانم میگه قدیم بچه ها همش خواب بودن الان به خاطر امواج و شلوغی و نور زیاد دقت کنی میبینی نوزادا خوابشون کمه

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
ده سال دیگه بهش فکر میکنم شایدم تخمکمو فریز کردم اخرای عمرم بهش فکر کردم

من گذاشتم ده سال دیگه 

جنین فریز کردم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

پس چرا میگن ،بدون بچه نمیشه زندکی کردمادر من همیشه میگه تو خیلی راحت بزرگ شدی

بعضی بچه هاخوبن

به موقع میخوابن به موقع بیدارمیشن

گریه ندارندو......

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
من بارداری م هم خیلی پر استرس بود ،زیادی از لحاظ روحی تحت فشارم ،و اینکه تودارم سعی میکنم ناراحتی مو ...

پس شرایط شما ب مراتب بدتر از ما

خدا ان شالله کمک حال خودت و زندگیت باشه. فقط تا میتونی مراقب سلامتیت باش. 

امیرمحمد نازنینم  روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد  منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘