یه بار دو بار سه بار عب نداره در حد سلام علیک هستیم ، ۵ سالشه دخترش دختر منم ۳ میگه خاله میخوام پرنسا رو ببینم همیشه یا تایم شام یا ناهار میاد ماشالا میگه خاله یکی هم گشنمه یه ظرف پر غذا میخوره ، اون روز مامانش میگفت من غذا درست نمیکنم 😐زیاد ، شاید سالی یه بار فسنجون بزارم یا سالی دو سه بار قورمه سبزی یعنی چی آخه غذای بچه مردم رو هم من باید بدم ؟ نیم ساعت پیش اومد در زد باز نکردم شما باشید چیکار میکنید 🤦♀️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فردا پس فردا طوریش شد از چشم شما میبینن که خونه فلانی غذا خورده، چرا رک بودن رو بلد نیستین، به همسایت بگو شوهرم اجازه نمیده دخترت بیاد، اگه طوری بشه ما مسئول نیستیم، بلکه خدای نکرده تو خونت پاش سر خورد سرش به جایی خورد، بلکه غذا پرید تو گلوش، والا پسرم 5 سالش هس حتی یک ثانیه هم از چشمم دورش نمیکنم چه برسه بفرستم خونه همسایه غذا بخوره، کلا سنش کم هس هزارتا شیطونی و دردسر داره و مسئولیت زمانی که خونتون هس مستقیم باشماست
الان چای با دانمارکی میچسبههه😍عدالتتو قربوون ،عَی خدااا دوبله شکرت✌😘😆❤... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤💪
ما ی همسایه اینطوری داشتیم،با مصیبت پاشدنو بریدیم از خونمون.ی وقت طرف دستش خالیه یه وقت طرف پرروئه
✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه