2777
2789
خیلی مراقب بودم تربیتش عالی بود از نظر همه اما یک سال که بخاطر محیط مدرسه و دوستاش تربیتش از دستم خ ...

همین یکبار که زدینش دیگه ـ.... 

دختر خوبی باشه فراموش میکنه ولی یادش نمیره 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
وقربونت کتک بزنی که کلا برعکس عمل میکنهبراش هدیه بخر برید سینما کافی شاپ باهاش صمیمی شو

همه کار میکنم ولی انگار برعکس میشه طوری که حتی به لباس پوشیدن من ایراد میگیره میگه کوتاه بپوش 

موهاتو بریز بیرون 

یا مدام میخواد که دوستاشو ماماناشون رو دعوات کنم خونه هروقت دلشون میخواد بیان برن 

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یک سال حدودا

ممکنه اثرات دوستاش باشه ولی کنترل کردن سمه! باید یه کاری کنی خودش برات تعریف کنه چی گذشته بهش 

چون بچه های الان حوصله سوال و جواب ندارن بیشتر عصبی میشن پرخاش میکنن 

بهش نشون بدیم میتونه به عنوان یه همدم بهتون تکیه کنه گاهی ام باید اون سفتی کارو کم کرد بری تو بحرش یکم مثله خودش رفتار کنی ببینی مشکل کجاست

غصه نخورقصه نویس زندگیمون خداستخدا که برا بنده اش بد نمیخواد…♥️🧡
همین یکبار که زدینش دیگه ـ.... دختر خوبی باشه فراموش میکنه ولی یادش نمیره

نفسم به نفسش بنده 

بارها بهش تذکر دادم داد نزن  صدای منم بالا نبر همسایه میشنوه من جلوی اونا آبرو دارم 

جیغ میزنه درو میکوبه 

نفسم به نفسش بنده بارها بهش تذکر دادم داد نزن صدای منم بالا نبر همسایه میشنوه من جلوی اونا آبرو دار ...

بچه که الکی داد نمیزنه

سر یه چیزی داد میزنه

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
ممکنه اثرات دوستاش باشه ولی کنترل کردن سمه! باید یه کاری کنی خودش برات تعریف کنه چی گذشته بهش چون بچ ...

بارها گفتم من دوستت هستم شاید همین دوستات دو سال دیگه باهات نباشن اما من تا زنده ام ازت حمایت میکنم 

مهم نیست براش انگار 

البته خودم عصبانی شدم درو کوبیدم فریاد زدم 

الان یاد گرفته و خیلی راحت به من میگه برو بابا 

درست میشه.‌بیشتر باهاش رفاقت کن تا این سن پرخاشگری و سرکش بودن رو طی کنه

خدا کنه 

ولی تا اون موقع قلبی برای من نمونده اخه من فقط اونو دارم 

عزیزم خودتو سرزنش نکن ما هم ادمیم دیگه مگه چقدر تحمل  داریم! پسر منم تقریبا ۱۱ سالشه بعضی وقتها خیلی رو اعصابه واقعا نمیدونم چکار کنم

کاربر سال ۹۲،۹۳ بودم و چون نام کاربریم رو یادم رفته دوباره اومدم 😍
بعضی کلمه ها و جمله هارو استفاده میکنه که واقعا عصبانی میشم امروز هم چندتا حسابی زدمش خودم ناراحتم ...

اینا گستاخی نیست

داره سعی می کنه شخصیتش رو بسازه و تثبیتش کنه

سعی نکن چیزایی که برات مهمه رو به زور براش مهم کنی

مگه خودت اون چیزی شدی که مامانت میخواست؟

برو از مامانت بپرس اون دورانی که تو نوجوان بودی چه انتظاراتی ازت داشته که تو برآورده ش نکردی

اون موقع به دخترت حق میدی دلش بخواد خودش برای زندگیش تصمیم بگیره

یه سری خط قرمزها رو مشخص کن ( خیلی زیاد نباشن) و بذارش به حال خودش . وقتی هم اومد یه چیزی گفت که باب میلت نبود با آرامش برخورد کن که ازت فرار نکنه بیاد همه چیو بهت بگه آدم امن زندگیش باش تا دوستای همسنش براش تصمیم نگرفتن

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
همه کار میکنم ولی انگار برعکس میشه طوری که حتی به لباس پوشیدن من ایراد میگیره میگه کوتاه بپوش موهاتو ...

اینا نشون میوه که دختر شما خجالت میکشه و عزت نفس کمی داره

به جای دعوا و داد و کتک 

باهاش حرف برنید 

برید کافی شاپ دوتایی

بگه دوست داره چه مادری باشید شمام به جابرماخلفت فقط گوش بدید و بنویسید

بعد هم ازش بخواید با دلیل توضیح بده 

اونوقت نظر خودتونم منطقی بگید 

پریود شده ؟؟

ببین سن ش اینجوریه

باید صبوری کنی 

کتک چرا 

صبر صبر صبر

دورا دور هواشو داشته باشه 

دم ب دقیقه تو اتاقش نباش با تلفن حرف می زنه سرک نکش 

دختر من وقتی با تلفن حرف می زنه عمدا میرم سرمو ب ی کار دیگه بند می کنم یا چت می کنه تو گوشیش سرک نمی کشم 

حریم خصوصی ش رو حفظ می کنم 

تربیتش بر اساس رفتار شماست نه صحبت هاتون 

صد در صد اثرات دوستاشهدوستاشو میشناسید؟؟خب خیییلی خوبه ک دوستاشو با مامانشون دعوت کن شما برید تا ببی ...

میشناسم با ادب هستن ولی با هم فوق العاده راحتن فحش میدن به هم حرفای رکیک میزنن اما بچه های بدی نیستن بگم بخوان اینو از راه به در کنن ولی خوب صد درصد هم که نمیشناسمشون مادراشون هم در حد یه سلام علیک گذرا

پریود شده ؟؟ببین سن ش اینجوریهباید صبوری کنی کتک چرا صبر صبر صبردورا دور هواشو داشته باشه دم ب دقیقه ...

اره شده 

تلفنی ساعتها حرف میزنه تا ۳ صبح بیدار می مونه تو نت تو اینستاگرام 

همه جوره ازادش گذاشتم 

چیزی که اذیتم میکنه اینکه بهش میگم اون کارو نکن توجه نمیکنه 

2810