2777
2789

سلام علیکمممم 😁🖐🏻✨

عاقا.. 

میشه از کنکور تجربی رفت رشته علوم تربیتی؟؟ 

یا حتما باید کنکور انسانی بدیم؟؟ 

رشته زبان ادبیات عرب، جامعه شناسی یا روانشناسی چی؟ 

اونا رو میشه؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه علوم تربیتی رو میخوای چیکار.

من لیسانس علوم تربیتی دارم بیکار نشستم دارم بچه بزرگ میکنم.

برو دنبال یه رشته ای مثل حسابداری یا مدیریت که یه رشته کلی هست برای هر شغلی

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

2805
اره همه رو میشه ولی دانشگاه دولتی و معتبر بخوای بری رتبه خوب میخاد

ینی اینجوریه که چون دارم از طریق کنکور تجربی این رشته رو انتخاب میکنم باید رتبه ام خیلی خوب باشه تا قبول شم ؟ 

آوردن این رشته برای اونایی که کنکور انسانی میدن راحت تره ؟ 

پولی که بابات درمیاره حیفه که بریزی توی این رشته هایی که گفتی

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

روانشناسی رشته ای هست که هر سه تا رشته نظری میتونن برنبقیه رشته ها رو یا ازاد بدون کنکور یا پیام نور ...

وای... ینی اگه بخوام دانشگاه دولتی خوبی برای این رشته ها برم نمیشه؟؟ 😕 طف طف.. 

بخدا دختر فامیلمون با دیپلم حسابداری داره توی یه شرکت تجاری واردات و صادرات کار میکنه پول پارو میکنه

ینی اینجوریه که چون دارم از طریق کنکور تجربی این رشته رو انتخاب میکنم باید رتبه ام خیلی خوب باشه تا ...

شما کنکور دادی؟

من داداشم ترازش ۸۵۰۰شده اما رتبشو نمیگه میخام بدونم بااین ترلز رتبش چنده؟

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰
شما کنکور دادی؟من داداشم ترازش ۸۵۰۰شده اما رتبشو نمیگه میخام بدونم بااین ترلز رتبش چنده؟

واسه امسال تقریبا بین ۱۰ تا ۱۵ هزار 

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌
2810