2777
2789
عنوان

کامران و هومن گوش میدبد هنوز😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1955 بازدید | 228 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره خیلی مثل همین هومن قدبلندوخوش هیکل بودولی نمیدونم چراپسرای قشنگ خیلی ازخودشون درمیان

حیف بود ک ردش کردی

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

منم مثل توازبهرام افشاری خوشم میاد برعکس ازبازی پژمان جمشیدی واینکه توهمه ی فیلماهست بدم میادخیلی اداهاش بی نمک وتکراریه ولی بهرام افشاری آخره طنزه مثل امین حیایی همه فن حریفه حرف نداره👌

منم مثل توازبهرام افشاری خوشم میاد برعکس ازبازی پژمان جمشیدی واینکه توهمه ی فیلماهست بدم میادخیلی اد ...

اره بهرام خیلی خوبه

ولی پژمانم‌خوبهههه واقعا خفنه چرا دوسش نداری

من‌تازه پارساپیروزفر هم‌دوس دارممم

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

نه حیف خودم بودم چرابایدباکسی ازدواج میکردم که هرروزبایدخیانتاشومیدیدم

خیانت نه واقعااا

اره بهرام خیلی خوبهولی پژمانم‌خوبهههه واقعا خفنه چرا دوسش نداریمن‌تازه پارساپیروزفر هم‌دوس دارممم

خیلی بازیاش تکراریه همه جایه جوره ولی پارساپیروزفرم خوبه

من نویدوشهابم وجوادعزتی رم دوست دارم بازیاشون خفنه

خیلی بازیاش تکراریه همه جایه جوره ولی پارساپیروزفرم خوبهمن نویدوشهابم وجوادعزتی رم دوست دارم بازیاشو ...

توید رو نمیدونم چرا دوس ندارم

ولی حیاییییی