2777
2789
عنوان

قی چشم از کجا میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 27 پست
عکسارن ببین

کور میشیا اینکارا چیه مسلمون اخه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونمممممم خیلی خرم

هرکسی یه جور وسواس داره شما هم اینطوری هستی ولی چشم خطرناکه نکنین اینکارارو

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
هرکسی یه جور وسواس داره شما هم اینطوری هستی ولی چشم خطرناکه نکنین اینکارارو

میدونم خطرناکه

ولی من تا کور نشم ادم نیمشم

نمیدونم چ کرمیه کدم اسولی دست میکنه تو‌چشم اخه

شما بکش ببنی ته تخم چشمت قی داری؟

آقایون درخواست دوستی ندن رد میکنم و تو تاپیکام شرکت نکنن
میدونم خطرناکهولی من تا کور نشم ادم نیمشمنمیدونم چ کرمیه کدم اسولی دست میکنه تو‌چشم اخهشما بکش ببنی ...

عزیزم چرا بکشم آخه چشمه مگه شوخیه هرچی هم باشه خلقتم همینه دیگه میتونم عوضش کنم عه

عزیزم چرا بکشم آخه چشمه مگه شوخیه هرچی هم باشه خلقتم همینه دیگه میتونم عوضش کنم عه

من چشممو ک میکشم پلکشو میبنیم تیکه های نازک قی زیر پلکه

من چشممو ک میکشم پلکشو میبنیم تیکه های نازک قی زیر پلکه

خدایا 😖

من یه کار خیر بزرگی برای مادرشوهره فوت شده ام کردم که ب روحش برسه و در مقابل ازش خواستم که ب خواب دختراش بره و بهشون بگه اذیت نکنن منو، گویا این خواب رو دختراش دیدن، ولی سمت من کسی نیومد انگار براشون مهم نیست.آیا براشون مهم نبوده؟آیا این خواب رو پدرشوهرم و برادرشوهرم و شوهرم که منو آزار میدن هم میبینن ؟آیا اینا براشون مهم نیست اگه خواب هم ببینن؟ اگه هست چ زمانی تغییر میکنن. کلا چی حس میکنی ازینی ک بهتون گفتم.    کلا تو خانواده ی بدی گیر افتادم عزیزم. کم‌کم کن.هرچی حست میکنه راجع ب این کار خیرم و ب خواب رفتن اعضای خانواده و دیدن اون خواب و احساس تک تکشون بعد دیدن خواب و...

من یه کار خیر بزرگی برای مادرشوهره فوت شده ام کردم که ب روحش برسه و در مقابل ازش خواستم که ب خواب دخ ...

عزیز من حس شیش نیستم

کاربر فداش بشمه منه حس شیش هست

اگه هستی لطف کن بگو خاهشمیکنم. دردسر افتادم

عزیزم حساب کاربری من دست منو مامانم بوده و تاپیک های اول برای مادرمع اون موقع جواب گرفتید؟