2777
2789
سلام ب روی ماهت تاپیکم تگت کردم نبومدی بعدش تو یکی از تاپیکات برات پست گذاشتم اونم ج ندادی البته اشت ...

بخدا نمیدونم چرا اتقد تعداد لایک یه تاپیکه بود

نزدیک ۱۲۰ تا بود منم نمیرم دیگ‌بخونم

گاهی هم فقط مثل الان فقط صفحه اخرو جواب میدم

شرمندت بخدا 

عزیزدلممم تو همزادد و یار شبانه منیییی 

چراباید جوابتو ندممم

پوووزش

همیشه فکر میکردم فقیرم تا اینکه با فرایدی دیدم حتی تو تخفیف ۸۵ درصد هم توانایی خرید ندارم😂😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عکس بچگیای هوتن بودسلاماون کوچولوئه هوتنه😍😍

ایجانم😂😂😂😍😍🥰

خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود!  #عضو اکیپ سوگولی های سایت  الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🤲🥺😂  اینو 👈🌹دوست عزیزم هدیه داده @محدثه۱۴۰۱   اینو👈🍰رفیق عزیزم هدیه داده @آوا_هسدم   اینو 👈👑خواهر عزیزم هدیه داده  @ملکه۴۵۵منم   اینو👈🧚‍♀️آشنای دوستداشتنی M بهم هدیه داده  من اگر نقاش اولسام سنی قوجاقیمدا چکرم 🫂  اینو👈💎  دوست عزیزم هدیه داده @اوج_آسمان اینو👈🍔دوست مهربونم هدیه داده @بهار۲۱۲۴  اینو👈🤍🧸 رفیق خوشگلم هدیه داده @_fati_fati این 👈♥️🫂🫀از طرف دوستم هنرمند سایت shahrivar83 😘😘🥰🥰😍😍اینو👈🩸🍷🧛‍♀️ دوست عزیزم هدیه داده @ومپایر_اعظم 😍🥰

بخدا نمیدونم چرا اتقد تعداد لایک یه تاپیکه بودنزدیک ۱۲۰ تا بود منم نمیرم دیگ‌بخونمگاهی هم فقط مثل ال ...

دورت بگردم پس خداروشکر فک کردم دلخوری هی فکر میکردم نکنه حرف بدی زده باشم☺️❤️ اره خب منم خیلی عادت کرده بودم ب حرف زدن باهات شبا

دورت بگردم پس خداروشکر فک کردم دلخوری هی فکر میکردم نکنه حرف بدی زده باشم☺️❤️ اره خب منم خیلی عادت ک ...

قروبوونت بشم پونی من

وای اگ بدونی چند وقته چقددد داغونم

ینی خیته شدم از زندگی واقعا

همیشه فکر میکردم فقیرم تا اینکه با فرایدی دیدم حتی تو تخفیف ۸۵ درصد هم توانایی خرید ندارم😂😂

عه حبیب کوچولو😂

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
چ گویمانقد مشکلاتتت میریزه سرمممخسته شدم ویگ

الهی بگردم 💔

انشالله خدا گره از کارت باز کنه 

وای ملوس امشب به غلطی کردم ک ب غلط کردن افتادم بیا تاپیک اخرم اگ حوصله داشتی🥲