2777
2789

نداریم عزیز من

دست بردار از این آرمانگرایی.

هیچ تخصصی انقد درآمد بهت نمی‌ده. اونی هم که انقد درآمد داره یا سال‌های سال تحقیق و مطالعه کرده که یا تونسته یه چیزی بسازه یا نظریه جدید ارائه بده و کتاب چاپ کنه که ازش درآمد داشته باشه.

چنین چیزی رو هم توی هر رشته‌ای میشه داشت. فقط خیلی زحمت و تلاش میخواد

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر دنبال کار هستن پیام میدن

دنبال وقت گذرانی هستند و کاسه چ کنم راه میندازن

هدف ندارن

انگیزه ندارن

درخود درگیری دارن

کامنت میزارم گزارش میزنن

از خودشون و زمانشون نمیدونن چ میخااان

خدایا شفا بده. یا نسلشون رو منقرض کن🤲🏻

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو                              🛍️  فروشنده قوی =مصرف کننده قوی
پس نوع رشته زیادمهم نیست.....فلسفه حتی؟؟؟

ممکنه. تو ایران این خیلی مهم نیست ولی تو بعضی کشورها فلسفه خونده‌ها وارد سیاست میشن و برجسته و تاثیرگذار هستن 

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

اگر دنبال کار هستن پیام میدندنبال وقت گذرانی هستند و کاسه چ کنم راه میندازنهدف ندارنانگیزه ندارندرخو ...

من عقده ایم عزیزم.......

حالم به این راحتی ها خوب نمیشه

با این حال خوردیم به  اوضاع مسخره اقتصادی

به یاد کارگری واسه  ماهی ۱۱تومن که میوفتم  

دلسرد  میشم