2777
2789
عنوان

😭😭😭یلحظه بیاین قلبم داره از دهنم میاد بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1147 بازدید | 55 پست
اخ من دور حس الانت بگردم میشه برام دعاکنب

خدانکنهههه فدات بشم عزیزدلم😍😍😍

چشم از ته دلم برات دعا کردم به حاجتت برسی

😍😍😍

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه اینجارو خوندی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرست مرسی دوستم🫂💋🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی فدات بشم من😭😭😍😍مرسی خوشگلم الهی هرچی که از خدا میخوای بهت بده😍😍😭😭میبوسمت🥲😍🌸

مرسییی قربونتتت برمممم الهییی 🫂🦋🩵

من فقط پشه تو اتاق ممد اقام تو اتاق هیچکس دیگه نمیرم منو با پشه های دیگه اشتباه نگیرید😂🫥         کاربریم بعضی مواقع دست آبجیم هست

مبارکت باشه عزیزم مگه مشکلتون چی بود که دکتر گفت طبیعی باردار نمیشی؟ عزیزم میشه ازت خواهش کنم رفتی مشهد به یادم باشی و برام دعا کنی خیلی نا امیدم اسمم زینب دعا کن معجزه شه بیماریم خوب شه

یه صلوات واسه حال خرابم بفرستید، اجرتون با امام حسین 🥺
مبارکت باشه عزیزم مگه مشکلتون چی بود که دکتر گفت طبیعی باردار نمیشی؟ عزیزم میشه ازت خواهش کنم رفتی م ...

ممنونم قشنگم🌸❤️الهی که بحق امام حسین مشکل شما هم حل میشه و بیماریت خوب میشه توکلت به خدا باشه؛

من رحمم تک لوله هست و ذخیره تخمدانم هم زیر یک بود 

و داشتم به یائسگی زودرس میرسیدم توی سن کم…دکترا میگفتن فقط ای وی اف اونم بعیده جواب بده و اینکه تخمک اهدایی،بخاطر همین لطف خدا شامل حالم شد.

حتما برات دعا میکنم قشنگم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنونم قشنگم🌸❤️الهی که بحق امام حسین مشکل شما هم حل میشه و بیماریت خوب میشه توکلت به خدا باشه؛من رح ...

خداروشکررررر این معجزه خدا هست انشاالله به سلامتی دنیا بیاد🥺💗عزیزم توروخدا یادت نره تو حرم برام دعا کن شفا پیدا کنم خیلی خستم مطمعنم تو حالمو میفهمی،راستی عزیزم من توی یه تاپیک قدیمی که گفته بودی خونریزی پریودیت کم شده شمارو پیدا کردم و وقتی اومدم تو تاپیک هات این تاپیک رو دیدم وخیلی  خوشحال شدم برات که باردار شدی🥺منم خونریزی پریودم بشدت کم شده اصلا درحد لکه هست مجرد هم هستم میترسم یائسه شم ویه بیماری سخت هم دارم، عزیزم شما چندسالته؟ 

خداروشکررررر این معجزه خدا هست انشاالله به سلامتی دنیا بیاد🥺💗عزیزم توروخدا یادت نره تو حرم برام دع ...

قربونت برم عزیزممی❤️چشم حتما برات دعا میکنم بخدا؛

اره یه مدت کم شده بود خونریزیم علتش هم مشخص نشد گفتن طبیعیه؛یه دوره ای خانوما درگیر این کم شدن خونریزی شدن همه؛

بلات دور باشه عزیزم میتونم بپرسم بیماریت چیه؟

من ۲۵سالمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قربونت برم عزیزممی❤️چشم حتما برات دعا میکنم بخدا؛اره یه مدت کم شده بود خونریزیم علتش هم مشخص نشد گفت ...

نمیتونم بگم عزیزم فقط برام دعا کن🥺 

توتاپیکهای قبلیتون که گفته بودین دعاکنیدباردارباشم کامنت گذاشته بودم یه خانمی ریپلی زده بودکه تاپیک ...

سلام عزیزم خیلی ممنونم از دعای خیرتون قربون محبتتون😍🫶🏻❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40