2777
2789
عنوان

من از زیارت عاشورا معجزه تحویل گرفتم 😍🥺 بیاین بخونم براتون

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 96 پست

زینب

برای ازدواج عالی و زندگی آروم و خوب

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دعا کن آدم شه برگرده 

منم زیارت عاشورا بخونم

از بس نرسیدم دیگه نمیخونم ناامید شدم شدید🥲

امام حسین برام معجزه کن فقط یه بار دست خالی برم نگردون 😔

نگو پشمام بگو چه جالب،😌

عزیزم حاجت رواشی ❤️❤️❤️من زندگیم درخطره دعاکن شوهرم اشتی کنه منصرف بشه ازطلاف بچه هام اواره نشن 🥺🥺🥺🥺

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
مینا هستم التماس دعا دارم برای سلامتی و تندرستی و طول عمر عزیزانم + مامان شدنم و حل مشکلات مالی مونا ...

الهی که به حق امام حسین حاجتت روا شه براتون صلوات فرستادم🧡❤️💕

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

[QUOTE=350962352]سلام عزیزم برای منم دعا کن تا راهی رو که انتخاب کردم پشیمون نشم و تا آخرش برم و موفق بشم التماس دعا ...[/QUOTE

الهی که به حق امام حسین حاجتت روا شه براتون صلوات فرستادم🧡❤️💕

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40