2777
2789
عنوان

من هیچ مشکلی ندارم توی زندگیم این طبیعیه ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 30 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وا مگه میشه آخه؟آدم یا یک رشته وشغلی می خواسته یا آدمی رو دوست داشته بهش نرسیده یا آزمونی قبول نشده ...

نه حقیقتن هیچکدوم رو نداشتم کنکور هم دادم الکی زدم فقط میخواستم یه دانشگاه قبول بشم ک شدم حقوق آوردم غیر انتفاعی بدون این ک بخونم بدون سهمیه هم

زیاد نه یعنی بشه نشه مهم نیست بی تفاوتم

چه جالب .هم بشه دغدغس هم نشه . بشه با چه آدمی بشه نشه تا کی ازدواج نکنم 

درس میخونی ؟

برام جالب بودی عزیز که گفتی مشکلی ندارم 

الهی همیشه همینطوری باشی 

چه جالب .هم بشه دغدغس هم نشه . بشه با چه آدمی بشه نشه تا کی ازدواج نکنم درس میخونی ؟برام جالب بودی ع ...

فددات بشم 

آره عزیزم حقوق میخونم همین جوری انتخاب رشته کردم  والکی کنکور دادم یعنی فقط مهم بود برام برام دانشگاه ک رفتم اونم غیر انتفاعی کتاب هم باز نکرده بودم

نه حقیقتن هیچکدوم رو نداشتم کنکور هم دادم الکی زدم فقط میخواستم یه دانشگاه قبول بشم ک شدم حقوق آوردم ...

چون حقوق قبول شدی بگذار بهت یک چیزی بگم ..

ما دهه شصتی ها واقعا بیچاره بودیم واقعا..

انقدر که سهمیه ای ها زیاااااااااد بودند شانس قبولی تو رشته های خوب نداشتیم...

باورت میشه من با رتبه 173 تو کل کشور هیچ جا حقوق قبول نشدم؟

این شدیدا شد باعث حسرت زندگی ام

دعای خیر مادر و پدرت پشتتهمعلومه از راضین و دلشون نشکوندی

خددادمبدونه چقدر اذیتشون میکنم گاهی اوقات 

خدا منو بکشه ولی بازم مهربونن خیلی مخصوصا مادرم 

حتما همینی که شما میگین هستش

چون حقوق قبول شدی بگذار بهت یک چیزی بگم ..ما دهه شصتی ها واقعا بیچاره بودیم واقعا..انقدر که سهمیه ای ...

اللهی بمیرم 🥹 این چیزا به نظرم مهم نیست من اصلا دلم نمی‌خواست هیچ‌کاره بشم و علاقه ای نداشتم ایشالله تنت سلامت باشه همیشه

اون زمان خیلی سخت بود همه چی الان ک همه چی خر تو خر شده طرف درس هم نکیخونه بهونه المپیک میاره پزشکی میخواد 

خددادمبدونه چقدر اذیتشون میکنم گاهی اوقات خدا منو بکشه ولی بازم مهربونن خیلی مخصوصا مادرم حتما همینی ...

خدا حفظشون کنه چقدر خوب مادری که نفرین نمیکنه و میگذره و دعای خیر میکنه قدرش بدون

خوشبخت بشی، الهی غم نبینی