2777
2789

مامانم عادت داره سر چشم هم چشمی نذر اش و شله زرد و ابگوشت میکنه

تا فک و فامیلو جمع کنه دور هم غیبت اینو و اون رو کنن و بعدشم ببرن در خونه همسایه و فامیل ک من نذر پختم 

چی بشه   نهایت یه ظرفی شاید شاید  شاید برسه به فقیری 

بابامم ادم این کارا نیست چون مادرم ب همه دستور میده قابلمه بیارید ، اونو بیارید ، وای من کمرم درد میکنه وای دستم درد میکنه  خونه شلوغ پلوغ میشه  بعدش طبق هر روز عصبی میشه سر داداشم و ابجبم داد و بیداد میکنه 😑😑😑

صد بار گفتم این مدل نذر کردن ب درد خودت میخوره جای این کارا  دروغ نگو ، تهمت نزن غیبت نکن که ماشالله مامانم ته خاله زنکیه  یا همین پولو کمک کن ب این یتیم خونه ها

یا هم همین اشو بده بدبخت های سر چهار راه یا کودک کار حداقل ی وعده بشه براشون ، نه اینکه فامیل مفت خور بیان بخورن

حالا فردا نذر داره  ، اوضاع خونه شدید متشنجه   منم گفتم چون مراسم فردا بیشتر غیبت و خنده هست تا مراسم مذهبی اصلا شرکت نمیکنم     الانم از سر کار اومدم کلی هم برام قیافه گرفته

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حرفت درستولی مادرت خودش میدونه و خدای خودششمام که میگید بهش گفتید ولی باز کار خودشو کردهپس بیخیال شی ...

اخه سالی چند بار همین بساطه 

پدر بدبختم امروز هشت میلیون خرج ماشینش کرده  امشب دیدمش غصه تو‌چشماش بود 😓😓 ولی مادر من عین خیالش نبود   کل فکر و ذکرش فرداست

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
عبادت باید حسن فعلی و حسن فاعلی داشته باشه.که ظاهراً هیچکدومشو‌ نداره کار مادرت

مرسی از نظراتون 

با خودم گفتم نکنه الکی دارم بهش غر میزنم

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫