2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی خاهرم داداشم چشش کور شد شبکه چشش رو عمل کردن ولی خب روغن بستن دعا کنید چشش خب ببینه

ایشالا به خق واحترام این ماه شفای کامل رو داداشتون میگیرن 

منم برای شفاشون ایشالا الان میرم زیارت عاشورا میخونم 

یا امام حسین به احترام برادرتون حضرت ابوالفضل شفای برادرمون .برادر اسی .برادر ماهم هست شفاشون رو بدین .الهی امین.

شرمنده من برم بخونم زیارت عاشورا رو بعد بیام

الان دیگه زمان قدیم نیست زنایی که شوهرشون فوت شده یا طلاق گرفتن از گشنگی بمیرن هزارتا خیریه و کمیته ...

کمیته چقدر میده ب ۴ نفرمون ؟  ۱ونیم میده و با یارانه میده کلا ۳ونیم و با حامی اینا کلا جمعه میشه ۵ تومن اینم ک کفاف زندگی نمیده 

کمیته چقدر میده ب ۴ نفرمون ؟ ۱ونیم میده و با یارانه میده کلا ۳ونیم و با حامی اینا کلا جمعه میشه ۵ ت ...

من فقط کمیته نگفتم عزیزم خوب بخون 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
ایشالا به خق واحترام این ماه شفای کامل رو داداشتون میگیرن منم برای شفاشون ایشالا الان میرم زیارت عاش ...

ممنونم خاهر خدا خیرتون بده تاپیکمو میدم اصلی رو برو کل. تاپیکمو بخون سیر تا پیاز زندگیمو گقتم 😭😭😭😭

عزیزم ب جز کمیته کسی دیگ ای کمک نمیکنه هرجای رفتیم ندادن ب مادرم گفتن جونه بره کار کنه

مامانت کار نمیکنه؟افغانیه هم که میگی کار نمیکنه پس از کجا میارین هرجتونو؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
ایشالا به خق واحترام این ماه شفای کامل رو داداشتون میگیرن منم برای شفاشون ایشالا الان میرم زیارت عاش ...

خاهر بخدا میخای عمل داداشمو ببنیید تا باور کنید اصلا برید از تهران بپرسید بگید با مادرش ی پسر ۱۴ ساله اومده بودش شبکه چشش پاره شده بود