2777
2789
عنوان

شوهرم همیشه ویزیتای خواهر برادراشو میده

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 44 پست
شما باشی از خواهر برادرات میگیری؟؟ببین کلا درست نیست و خودشون باید تصفیه کنند .ولی خوب کاریش هم نمیش ...

خیلی شده خواهرم برام تصفیه کرده ..ولی عرض چند روز تا یک هفته تصویه کردم ...یا اون روزی پول نداشتم بهش نگفتم ولی فهمید از حرکاتم ..ی تومن ریخت به حسابم ...ببین شوهرت ناراحت نیست از کارش چون برای مادر یا خواهر خودش میکنه ..ولی خوب اونا باید تصویه کنند یا اه حتی یک مدل دیگه جبران میکنن سخت نگیر .دلمون رو گنده کنیم 

مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚
این منطق درستی نیست شاید برای شما دو تومن چیزی نباشه ولی برای خونواده ای کل پسنداز یکسالشون باشه ... ...

اصلاکم باشه یازیاد هرچی هست چراخودشون نمیدن

برای عاقبت بخیری بچه م صلوات بفرست،خدا حاجت دلت روبده🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این منطق درستی نیست شاید برای شما دو تومن چیزی نباشه ولی برای خونواده ای کل پسنداز یکسالشون باشه ... ...

من جواب شمارو ندادم یه خانم دیگه ازم پرسید چرا مهم نیست براتون منم گفتم چون تو سال دوتومن میشه و برام این پول مهم نیست و اصلا فکر میکنم به یه فقیر کمک کردم صدقه خانوادم

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

یکی دوبارتوهم بهشون کاربگو یاقرض بگیر مثلا۲۰۰تومن که بتونه بده بعد بهش نده

ببین چطوررفتارمیکننن

اگردادن که هربارخرج کردی به ی بهونه قرض بگیر

اگرندادبه شوهرت بگو فقط تو گیجی بقیه سیاست دارن

ادم وقتی برادرش زن‌میگیره باید حتی به برادرش کمک هم بکنه هواشو داشته باشه اینا برعکسن

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
من جواب شمارو ندادم یه خانم دیگه ازم پرسید چرا مهم نیست براتون منم گفتم چون تو سال دوتومن میشه و برا ...

۲تومن مهم نیس

هالوفرض کردن مهمه

که هم کارشون روانجام بدی هم پولشوبدی

من جواب شمارو ندادم یه خانم دیگه ازم پرسید چرا مهم نیست براتون منم گفتم چون تو سال دوتومن میشه و برا ...

میدونم ولی خب این میشه بحث کلی خب این مبلغ واسه شما شاید چیزی نباشه ولی واسه یه خونواده کل پسنداز یک سالشون همینقدر باشه 

من خودم اصلا دوس ندارم کسی از نظر مالی واسم کاری کنه اونم تو این دوره نمیدونم والا شاید اونام در مقا ...

بعیده

اگرمیکردن ناراحت نبود

۲تومن مهم نیسهالوفرض کردن مهمهکه هم کارشون روانجام بدی هم پولشوبدی

نظر شماست که محترمه 🙏❤️

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
میدونم ولی خب این میشه بحث کلی خب این مبلغ واسه شما شاید چیزی نباشه ولی واسه یه خونواده کل پسنداز یک ...

منم خودمو گفتم والا اصلا کاری به خانواده های دیگه نداشتم

شما باشی از خواهر برادرات میگیری؟؟ببین کلا درست نیست و خودشون باید تصفیه کنند .ولی خوب کاریش هم نمیش ...

چرا سعی کنه ندید بگیره وقتی کسی داره زرنگ بازی در میاره.

خانواده خودشم ک باشه باید بگیره.

حالا یک بار ندید بگیره ولی وقتی میبینه دوباره تکرار میکنن باید ب روشون آورد.

گناه ک نکرده زن داداششون شده.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤

من خودم چون به این موضوعات خیلی اهمیت میدم برام مهمه

مثلا من خودم داداشم برام اسنپ میگیره میگم هزینش چقدر شد؟ حتی گاهی یه مسیر کوتاه که ۲۰ تومن شده رو سریع از بام براش واریز میکنم.

پس انتظار دارم خانواده ی همسرم هم با همسرم این شکلی رفتار کنند. به نظرم به همسرت بگو یا بهانه جور کنه دیگه انجام نده یا اینکه مثلا داره میزنه بگه آبجی میشه ۳۰۰ تومن خوبه یا بیخیالش شم؟ به نظرت زیاد نیست و اوکی هستی؟ 

اینجوری دو هزاری شون میفته

صدقه رو آدم باید ب مستحقش داد نه ب هر کسی.شما سالی دوتومن صدقه میدی ولی قرار نیس همه مثل شما باشن و ...

عزیز دلم همه کامنتارو بخون بعد نظر بده من چیکار دارم شما تو زندگیتون نظرتون چیه در این مورد اون خانم از من پرسید که چرا برات مهم نیست منم گفتم چون دو تومن پولی نیست تو یه سال خب برای شما پول زیادیه باشه گلم با توجه به شرایطت بسنجو رفتار کن منم نگفتم مثل من باش والا شما زود به خودتون کرفتین