واقعا باورم نمیشه به این زودی مشخص شد اصلا خیلی کوچولو هستن میشه همه برا سلامتیشون دعا کنید حالا باید اسم پیدا کنیم🤣 جنسیت کوچولو هام ۲تاشون پسر یکیشون دختر خودم دوست داشتم دوتا دختر باشن اما بازم خداراشکر قرار نیست یکیشون سقط کنم🥺
شما اگه یک روزی سه قلو داشتید دوست داشتین جنسیت چی باشه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
طبیعی باردار شدی؟! خوشابه حالت، سالم باشن عشقای تو دلیت ایشالا
خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید.
خیلی مراقب خودت باش استراحت مطلق باش اصلا تکون نخور بخواب و بزار بقیه بیان کارهارو بکنن نترس نه چاق میشینی نه چیزی فقط بخواب توالت هم حتما فرنگی برو زیاد هم حموم نرو
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
خوشحالم ک تنها من نیستم ک فک کردم تاپیکا و حرفاش الکیه😐😑اصن حرف زدنش شبیه کسی نیس ک نصف سال اینوره ...
من نه این کاربر رو میشناسمنه پدر کشتگی با کسی دارم اما تعداد زیادی کاربر دیدم که فقط قصدشون از اینجا اومدن سرکار گذاشتن بقیه و خندیدن به زنهای ساده و بیسواد (به فرض خودشون ) اینجاش یا قصد تبلیغ کدوک همسری و فرزند اوری دارن هر بار هم به راه های مختلف
بهشون گفتم عکس بدن اگر عکس داده بودن منم معدرت خواهی میکردم که زود در موردشون قضاوت کردم ولی وقتی مقاومت میکنن تصوری جز اینکه حرفهاشون درست نیست به ادم نمیده