2777
2789
عنوان

جنسیت سه قلوهام مشخص شد🥲💜باورم نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 8536 بازدید | 165 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعی باردار شدی؟! خوشابه حالت، سالم باشن عشقای تو دلیت ایشالا

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

به سلامتی و دل خوش

واسه من دوتا دختر و یه پسر بود

نورا و نوا و محمد صدرا

خیلی مراقب خودت باش استراحت مطلق باش اصلا تکون نخور بخواب و بزار بقیه بیان کارهارو بکنن نترس نه چاق میشینی نه چیزی فقط بخواب توالت هم حتما فرنگی برو زیاد هم حموم نرو 

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چی شد گارد برداشتی بقیه رو تحریک کنی علیه من راست میگی با مدرک ثابت کن نمیگی هم بیخود میکنی بقیه رو ...

خوشحالم ک تنها من نیستم ک فک کردم تاپیکا و حرفاش الکیه😐😑

اصن حرف زدنش شبیه کسی نیس ک نصف سال اینوره نصف سال اونور😑

@kim_liana    

من چهارقلو میارم حسودی نکنیاااا🦦

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی داشتین کسی رو تجربه می‌کردین خیلی مواظب باشین.« شاید» اون داشت شمارو زندگی میکرد. مثل تو مثل من…R

😍😍🥰🥰

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
جررر🥴ایشالله ۱۰تا یه جا بیاری 🤪🤣🤣🤣🤣

نه چهارتا خوبه خدا کنه جدی جدی گیرم بیاد😢😂

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی داشتین کسی رو تجربه می‌کردین خیلی مواظب باشین.« شاید» اون داشت شمارو زندگی میکرد. مثل تو مثل من…R

خوشحالم ک تنها من نیستم ک فک کردم تاپیکا و حرفاش الکیه😐😑اصن حرف زدنش شبیه کسی نیس ک نصف سال اینوره ...

من نه این کاربر رو میشناسم‌نه پدر کشتگی با کسی دارم اما تعداد زیادی کاربر دیدم که فقط قصدشون از اینجا اومدن سرکار گذاشتن بقیه و خندیدن به زنهای ساده و بیسواد (به فرض خودشون ) اینجاش یا قصد تبلیغ کدوک همسری و فرزند اوری دارن هر بار هم به راه های مختلف 

بهشون گفتم عکس بدن اگر عکس داده بودن منم معدرت خواهی میکردم که زود در موردشون قضاوت کردم ولی وقتی مقاومت میکنن تصوری جز اینکه حرفهاشون درست نیست به ادم نمیده