2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اونی که ۴۰ سالگی از بخت بدش تازه ازدواج کرده باید چی کار کنه به نظرت؟

اگر بچه واقعا براش مهمه اقدام به بارداری کنه 40 سالگی فرق میکنه با بالای 45 سال 

بالای 45 سال دیگه حال و حوصله بچه نداری و احتمال هر چیزی وجود داره 

چرا داری اشتباه میگی اتفاقا بعد ۴۰ خیلی خطزناک و پر ریسک میشه بارداری مادر بزرگ من تو ۴۰ و خورده ای ...

بله ولی قطعیت نداره رفیق من نخبه ست مادرش تو ۴۸ سالگی به دنیا آوردش 

چه نظراتی میدن بعضی خانوما, خب دیگه کسی که دیر ازدواج کرده باید ازبچه هم محروم کنه خودشو؟ وقتی خدا این قابلیت رو تو بدن بنده ش گذاشته ماچیکاره ایم؟؟من خودم الان 39 سالمه پسرمو 16 سالگی بدنیا آوردم مثلا چه گلی به سرش زدم که این خانوم نتونه, اعصاب و روان هم ربطی به سن نداره والا, مادر 20 ساله دیدم روانی 50 ساله دبدم باچه عشقی بچه بزرگ میکنه, استارتر انشالله خدا به شمام یه بچه ی سالم و سلامت بده و خوشبخت باشی عزیزم

روزای خوب منم میاد
داستان بخت بد نیست! انتخابه که نخواسته کار اشتباهی رو تجربه کنهو یا هر دلیل دیگه. و به نظر من حق ما ...

اینکه اون بچه هم حق داره تا یه سنی تجربه‌ی پدر و مادر جوون رو داشته باشه؟

ما نباید همیشه به حق خودمون فکر کنیم

گاهی اوقات حق ما یه حق دیگه رو از یکی سلب می‌کنه

اگر بچه واقعا براش مهمه اقدام به بارداری کنه 40 سالگی فرق میکنه با بالای 45 سال بالای 45 سال دیگه حا ...

میدونم چی میگی عزیزم منم موافق بچه آوردن تو این سن نیستم به نظرم زن نهایت تا ۳۵سالگی بچه بیاره ولی خب شرایط جامعه خیلی فرق کرده سن ازدواج به شدن بالا رفته بلخره هر کسی آرزوی آوردن بچه داره دیگ 

بسلامتی انشالله بارداری اولتونه؟

من اولی رو تو۲۳سالگی اوردم دومی ۲۷ الان ۳۲ فکر سومی هستم بعصی وقتا میگم خیلی دیره اخه یه بچه کوچیک یه مادر جوون میخواد تا بچت بخواد بدنیا بیاد میشه ۴۶سالت تا چهارسالش بشه شما ۵۰سالته من مادرشوهرم با چهارتا نوه پنجاه سالشه گناه داره اون بچه 

همه چیز ازذهنت شروع میشه 
عزیزم اونی که ۴۰ سالگی از بخت بدش تازه ازدواج کرده باید چی کار کنه به نظرت؟

البته اینو هم بگم فوری اقدام به بارداری کردن برای زمانی که شما ار انتخابت کاملا مطمئنی و ته این زندگی رو خوب مبدونی که خوب و خوش هست 

شوهر خیلی مهم تر از بچه ست بچه نباشه میشه زندگی کرد اما اگر شوهر بد باشه با ده تا بچه سالم هم نمیشه زندگی کرد