2777
2789
وسایل ارایشی بهداشتیدستمال کاغذیدستمال توالتدستمال جیبینوار بهداشتیمسواکخمیردندوننخ دندونمایع دستشوی ...

پتو 

بالش

ظروف اشپزی قابلمه تابه ابکض کفگیر ملاقه بشقاب کاسه ووو

مایع دستشویی نمیخای تو دستشویی هست

مایع ظرفشویی

تاید

ملافه روتختی 

قند برنح روغن اونحا بخر 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خو چه شکری بخورم من من نمیتونم از ژیلت استفاده کنممممم شنیدم موبر دپی بو نداره، استفاده کردی شما؟

اینی که شکا میگیو نمیدونم

ولی اونایی که بو میدن میدونم تا خونه همسایه آدمم میرن

کرم موبر استفاده کنین بجاش

اینی که شکا میگیو نمیدونمولی اونایی که بو میدن میدونم تا خونه همسایه آدمم میرنکرم موبر استفاده کنین ...

کرم مارک خوب سراغ ندارم آخه. 

معرفی میکنین؟ 🥲

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤
تعریف ویت رو شنیدممن خودم اگه اشتباه نکنم سی گل و مای دارم

مرسی عزیزم 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤
تعریف ویت رو شنیدممن خودم اگه اشتباه نکنم سی گل و مای دارم

فقط اقتصادی هست بنظرت؟ 

کلا موم به صرفه تر از کرم موبره بنظرمولی خب برای کرم سی گل و مای فک کنم قیمتشون مناسب تر از ویت باشه

میخوام نوره زرنیخ دار بگیرم 

البته دفعه اولِ میخوام بگیرم امیدوارم بو نداشته باشه و نسوزونه منو 🥲