2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ترمی‌ چندین

تازه مهر میخوام برم ثبت نام کنم 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤

لیست لباسا

۳ تا مانتو رسمی واسه دانشگاه

۳ تا شلوار واسه مانتو رسمیا

۳ تا مقنعه

۳ تا مانتو واسه بیرون

۳ تا شلوار واسه مانتو بیرونا

۳ تا شال 

۷ تا بلوز 

۷ تا شلوار واسه بلوزا

۳ تا تیشرت 

۳ تا شلوار واسه تیشرتا

لباس زیر 

۲ تا شال و ۲ تا روسری واسه تو خوابگاه

کوله پشتی 

کیف دوشی 

کیف دستی 

۳ جفت کفش واسه دانشگاه

۳ جفت کفش واسه بیرون 

چمدون و ساک 

کلاه افتابی 

عینک افتابی

جوراب 

دمپایی واسه تو خوابگاه

بوش پخش میشه😂🤝🏻شدن نشدنشو نمیدونم

خو چه شکری بخورم من 

من نمیتونم از ژیلت استفاده کنممممم 

شنیدم موبر دپی بو نداره، استفاده کردی شما؟ 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤
خو چه شکری بخورم من من نمیتونم از ژیلت استفاده کنممممم شنیدم موبر دپی بو نداره، استفاده کردی شما؟

من پودر موبر اپارتمانی میزنم تو خونمون بوش خیلی کمه

حالا نمیدونم واسه اونجا میشه استفاده کرد یا نه

شما چه شکلی میخوای هزینشو بدی؟

والا هنوز از هزینه و اینا خبر ندارم 

فقط یکی گفت که ی بخشیش رو میشه موقع انتخاب واحد داد باقیمانده اش رو هم آخر ترم بعد امتحان ها

استامینوفن

انتی هیستامین 

چسب زخم

بانداژ

گاز استریل

بتادین

پماد سوختگی

و یه کیف کوچیک ک اینارو بذارم توش 

میدونم از اونجا میشه خرید ولی حوصله خرید و بیرون رفتن ندارم و دلم میخاد همچی تکمیل باشه برم

از طرفیم یکم طول میکشه تا رفتو امد تو شهر غریبه واسم عادی شه

من پودر موبر اپارتمانی میزنم تو خونمون بوش خیلی کمهحالا نمیدونم واسه اونجا میشه استفاده کرد یا نه

عه 

مارک خاصی استفاده میکنید؟ 

لیست لباسا۳ تا مانتو رسمی واسه دانشگاه۳ تا شلوار واسه مانتو رسمیا۳ تا مقنعه۳ تا مانتو واسه بیرون۳ تا ...

خوشبحالت ک اینقد لباس و شلوار و کفش داری😂

من ۳ ساله میرم دانشگاه اینقد لباس و کفش ندارم😂

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
والا هنوز از هزینه و اینا خبر ندارم فقط یکی گفت که ی بخشیش رو میشه موقع انتخاب واحد داد باقیمانده اش ...

خوابگاه هم میگیرین؟

همه چیز قشنگ میشه درست وقتی که ناامیدی🤍😇

2810