2777
2789

خواهر زادم چن وقت رفت اولش خوب بود ولی خیلی درد داشت سینه هاش متورم و قرمز شده بود چن ماه رفت باز که نرفت دوباره برگشت کردخواهرم پرستار بخش شیمی درمانیه میگه این ماساژهای دردناک باعث تحریک غدد سرطانی میشه از من میشنوی نکن

خدایا در آرزوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن
خواهر زادم چن وقت رفت اولش خوب بود ولی خیلی درد داشت سینه هاش متورم و قرمز شده بود چن ماه رفت باز که ...

اخه شنیدم‌هیچ درد و عوارضی نداره تو گوگلم زدم درموردش خوندم فقط ی نوع ماساژه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه شنیدم‌هیچ درد و عوارضی نداره تو گوگلم زدم درموردش خوندم فقط ی نوع ماساژه

نه باور کن سینه هاش کبود و قرمز شده بود گفت جیغ میکشم موقع ماساژ

پس چیکار کنیم‌واسه لیفت سینه بعد شیردهی نابود شدیم‌

والا منم خودم درگیرم یا باید عمل کنیم یا چربی تزریق کنیم اینم از برکات مادرشدنه دیگه خواهر

چربی ماندگاریش یکی دوسال بیشتر نیست

به مرور البته بهتر میشه هر چی از شیردهیت بگذره بعضی حرکات ورزشی خوبه انجام بدی

خواهر زادم چن وقت رفت اولش خوب بود ولی خیلی درد داشت سینه هاش متورم و قرمز شده بود چن ماه رفت باز که ...

دقیقا منم خواستم بگم سینه بافت حساسیه و غدد لنفاوی داره تحریکش نکن چیزی ازش در بیاد.