2777
2789
عنوان

ی خاله دارم همیشه غیبت میکنه

346 بازدید | 23 پست

نمیگم من غیبت نمیکنم چرا اما ن ابنکه اسم هرکی بیاد ی چیز ازش بگم مثلا گفتم خاله عع جاریت همشهری خودمونه گفت اره بعد سروع کردع پشت سرش حرف زدن انقد بدجنسه ونانجیبع فلانع مثلا میگع این لباسو از خانم فلانی گرفتم بعد شروع میکنع پشت سرش حرف زدن اینجوریع اونجوریع

منم اصن محل نمیدما ک همراهی کنم یا چیزی فق بوون حرف نگاش میکنم ببینم ول میکنع یا پامیشم میرم اما کلا عادتش شدع از همه کس حرف میزنع چخبرع ادم انقد وراج 

مثلا نمیشع هم ک بخاطر این ویژگی باهاش قط رابطع کنم ک 

بنظرتون چ جوری بش بفهمونم بدم میاد انق حرف میزنی فکتو ببند فقطم پیش منع تو دختر خواهرش اینطورع یا بقیع خواهراش وگرنع پیش غریبع ها دهنش میبندع باکلاس رفتار مبکنع

ما هم از این خاله ها داریم ،چون پیش ما راحتن فکر میکنن باید پشت سر همه حرف بزنن،،تو فقط بگو ای بابا خاله چکار داریم ،بی خیال،،،بحث رو عوض کن ...مستقیم حرف زدن مرحله آخره ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باز خوب پیش دیگران رعایت میکنه، خواهر من پیش غریبه ها هم همینجوری.

من یه کلمه گفتم، من چند بار رفتم خونه ی فلانی، دخترش و بچه هاش اونجا بودن، فکر کنم طلاق گرفته، وااای ،تمام زندگی این خانم برام از نامزدی اولش تا الان تعریف کرد.

هی میگم، چی بگم، ما که تو زندگیشون نیستیم و ...

ولی همچنان ادامه میده

یه کلیپ جالب دیدم که 

توی اسلام چندین هزار حرام هست که گوشت خوک توی رتبه 90 و غیبت توی رتبه 2 قرار داره 

اکثر مسلمان گوشت نمیخوریم ولی غیبت چرا، واسش بفرست 

من که بشخصه بخاطر غیبت توی جهنمم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ لال بودم بهتر بود 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

پیشت احساس راحتی میکنه و تو رو سنگ صبور میدونه 

کارشم خیلی خیلی اشتباهه 

بین صحبتاش تو از اون آدما تعریف کن و بگو بنظر نمیاد آدم بدی باشه یا از خوبی‌اشون بگو خجالت بکشه کمترش کنه و بفهمه دوست نداری

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
پیشت احساس راحتی میکنه و تو رو سنگ صبور میدونه کارشم خیلی خیلی اشتباهه بین صحبتاش تو از اون آدما تعر ...

اتفاقا این روش اینستا دیدع بودم چن بار همینکار کردم دیدم اصن هیچی حالیش نیست شروع میکنع منو قانع کردن ک تو اشتباه میکنی فلان جا فلان کارو کرد ی چیز دیگ میگ 

منم سکوت میکنم میگم ولمون کن بابا چی همش زر میزنی مغزمو خوردی

بهش رک بگم من از غیبت خوشم نمیاد یافلان کارم اشتباهه؟

خیلی آروم بهش بگو خاله اون بد باشه یا خوب تاثیری توی زندگی ما نداره با غیبت فقط روح خودمون آسیب می‌بینه ،،،بعدم بحث رو عوض کن

2810