2777
2789
عنوان

خواب عجیب تعبیرشو بگین♥

102 بازدید | 14 پست

سلام راستش من چند وقت پیش با پسری در ارتباط بودم وچون آدم تاکسیک و پارانویید بود جداشدم بعد دیروز خواب دیدم که بهم زنگ زده برم پیشش و رفتم دیدم یک دختر دوساله داره و خانمش به قدری زیبا بود که نگم یهو توخواب دخترخانم گفت این اقاشوهرمه و گریه میکرد منم همش میگفتم نمیدونستم زن داره و منم گریه میکردم منو ببخش توروخدا دیگ ادامه نده باهاش اذیتت میکنه ادم خوبی نیست دختره میگفت مجبورم 

البته بگم این اقا مجرده در دنیای واقعی اهل ازدواجم نیست کلا 

نمیدونم تعبیر خوابم چیه ولی یک لحظه ترسیدم همش میترسم این اقا باعث بدبختی دختری بشه🥺

هر خوابی لزوما نباید تعبیر داشته باشه!

۷۰ درصد خواب ها صرفا بخاطر افکار و اتفاق های زندگی روزمره ما هست...

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین خوابت دوحالت داره یااون آقا دارای مال ومنال زیادی میشه یا جن عاشق داره

امیدوارم مال زیادی داشته باشه و خوشبخت بشه چند وقت پبشم پیام داد بحثمون شد بهش گفتم علاقه بهت ندارم

و دیدم تو رابطه رفتن و این خوابم واقعا عجیبه چون به عشق اعتقادی نداشت ادم سرد و بی روحی بود و عصبی

هر خوابی لزوما نباید تعبیر داشته باشه!۷۰ درصد خواب ها صرفا بخاطر افکار و اتفاق های زندگی روزمره ما ه ...

اره این چند وقتم استرس زیاد داشتم اصلا به اون آقا فکرم نکردم

الان نگران خودتی یا دخترای دیگه...؟

جدی بگم دخترای دیگ خودم تو رابطه ام ورابطمم نرماله

به حدی این رابطه ام این اقا اذیت شدم میدونم دخترای دیگه ام اذیت میکنه کلا عصبی و سرد بود و نرمال نبود

حس میکنم اون دختر هم گذشته خودت بوده اون زمانی که عاشقی باعث شده بود بدی هاشو نبینی

حس قوی بهش نداشتم و وقتی دیدم رفتاراشو درجا دلمو زد و بهشم گفتم نمیخامت ولی بعضی وقتا میگم باید فلان جا میزدی تو دهنش ک نزدی

اگه خیلی نگران دخترای دیگه هستی میخوای باهاش ازدواج کن حداقل بقیه اسیر نشن ...😅

برای من اون اقا مهم نیست ولی وقتی بیدارشدم حس کردم یک دختر کنار اون ادم مازوخیسم چجوری میخاد دووم بیاره دوروزه پیر میشه گناه داره🥲

وگرنه بگن این اقا مرده برام اهمیتی نداره

🥲امیدوارم این خواب از سرم بپره معمولا خواب های ترسناک اینجوری زیاد میبینم

اصلا به این چیزا نباید فکر کنی ... فکر کنی اتقاق میفته .. مثبت فکر کن .. که اتفاقهای خوب بیفته .. به همون رابطه ی نرمال خودت و خاطرات خوشش فکر کن .. 

اصلا به این چیزا نباید فکر کنی ... فکر کنی اتقاق میفته .. مثبت فکر کن .. که اتفاقهای خوب بیفته .. به ...

مرسی عزیزم بابت دلگرمیتون♥

تلاشم اینه رابطمو بهبود ببخشم و فکر. گذشته نکنم