2777
2789
عنوان

شور بلاگرا در اومده مخصوصا سید علی و لادن

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 26 پست
من اصلا نمیشناسم اکثرشون رو .ولی اخیرا تعجب کردم اون آیسان اسلامی که خودش تپه نر...یده باقی نگذاشته ...

ایسان اسلامی خودش هرزه ی به تمام معناست

هرشب با چند نفر میخوابه و هرزگی میکنه اونوقت ادعای غیرت میکنه؟😂😂😂

مبینا دندون؟طلاق گرفت اون ن؟

آره 

نه  

مبینا  دیروز رفت 

شوهرش رفت فرودگاه دیر رسید برای اشتی

ولی خب دروغه دیگه پسره سربازی نرفته نمیتونسته بره  

مبینا سفر دخترونه میخواسته بره الکی  نیلی و خیانت رو کشید وسط 

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و همشون ارایش شده و شیک و پیک و چیتان پیتان دارن چمدون جمع می کنن دریغ از ذره ای از غم که تو صورتشون یا نگاهشون باشه 

اخه مگه ملت خر هستن 

زنی که خیانت دیده باشه  این طوری مبشه ؟؟؟ 

شیک می مونه مگه حال داره بیاد جلوی دوربین !!! 

مسخره ها حصوصاااا مینا !! واقعا چندشه !!!! ذوق رو تو چشماش ادم می بینه و اصلا نمی تونه اونو قایم کنه !لامصب فیلم بازی کردن هم بلد نیستن !!

آره نه مبینا دیروز رفت شوهرش رفت فرودگاه دیر رسید برای اشتی ولی خب دروغه دیگه پسره سربازی نرفته نم ...

خدایِ من چرا پیج این سم السموم ها منحل نمیشه 😂🤦🏻‍♀️ 

!HA HA HA what a joke 

ایسان اسلامی خودش هرزه ی به تمام معناستهرشب با چند نفر میخوابه و هرزگی میکنه اونوقت ادعای غیرت میکنه ...

اره دیگه مگه نفهمیدی ؟؟؟ اومد به یه بلاگره پرید نمی‌دونم اگه داداشت بودم سرتو میبریدمو از این حرفا .کثافت از زندگی خودش می‌باره بعد معلم اخلاق میشه برا بقیه .یه مشت گوسفند هم مدافعش شدن

اره دیگه مگه نفهمیدی ؟؟؟ اومد به یه بلاگره پرید نمی‌دونم اگه داداشت بودم سرتو میبریدمو از این حرفا . ...

اره دیدم اونو ماجراش با سیمین که ایسان حرف مفت زده بود و برداشت اشتباه کرده بود

در ثانی اگرم دختره منظور خاصی داشت از اون کلیپ به اون ربطی نداشت که خودشو انداخت وسط .

ملت ما از جمله بیشتر مرداش خیلی زن ستیزن ( همچنسای خودمونم هستن البته )

جدیدا خیلی ام بیشتر شدن

🤣🤣🤣🤣

من نمیدونم اونایی که میان از خونشون روغذاخوردنشون و حتی تفریح هم که میرن میذارن فازشون چیه بعد فهمیدم نه بابا اینا از رو همینا کلی درآمد دارن برا جذب هست که یه مشت خل وچل هم میرن فالو میکنن که اینا بدون زحمت کلی درآمد دا‌شته باشن 

خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت.   
لادن که بلد نیست فیلمم بازی کنهفک کزده مردم مث خودشون نادوننمیگه میخام طلاق بگیرم

الکی نقش زن های حامله هم بازی کردن الان باید بچش دنیا میومد کو؟ من فالو نمیکنم هیچکسووووو فقط گذری میبینم نه لایک میکنم نه هیچ

خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت.   
اره دیدم اونو ماجراش با سیمین که ایسان حرف مفت زده بود و برداشت اشتباه کرده بوددر ثانی اگرم دختره من ...

دقیقا به نظرم حتی مردای ایرانی که خارج میرن از داخلیا هم بدترن .چون خودشون هزااااار کثافت کاری میکنن ولی به خانوما که میرسن میشن ابوبکر البغدادی .اصلا جامعه ایرانی خیلی سمّیه ،بیخود نیست جدیدا دخترا آنقدر میرن با خارجیا ازدواج میکنن 

الکی نقش زن های حامله هم بازی کردن الان باید بچش دنیا میومد کو؟ من فالو نمیکنم هیچکسووووو فقط گذری م ...

دقیقا

منم اصلا اینستا ندارم

ی کانال طند هست تو روبیکا بعضی کلیپاشونو میزاره میبینم

اللهم صلی الله محمد و آل محمد