2777
2789
عنوان

اشکم دراومد از کار بچه ی سه سالم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8773 بازدید | 251 پست

شما از اول خوندین که اول اون به این خانم گفت مریض روانی؟ بعد شروع به نفرین و بی احترامی کرد؟ 

اون خانم اگه پیام اولشو ببینی با احترام جواب میده 

اصلا به این چه ربطی داره ک تو تربیت این خانم دخالت میکنه؟ میخواد اصلاح بشه با نهایت ادبم میشه ، 

درضمن کار اون مادر بد بوده یا کسی که نفرین میکنه 

ایشالا بچه ۳ سالت بمیره ؟؟ 

دیگه کور که نیستیم ، شما هم فاز روشنفکری برداشتید قضاوت نکنید قضاوت نکیند راه انداختن، بعضی مسائل قابل قضاوت و برداشت هستن 

و منم اصلا به این خانم نگفتم دلت سیاه و بده 

فقط گفتم دعوا رو تو شروع کردی و نفرینم کردی کارت بده 

حالا  یه نفر میاد به من میگه ازت بدم میاد چون نفهمیی پشت سرشم شما لایک میکنی ،‌حالا خانم روشنفکر میشع بگی کی داره قضاوت میکنه؟

@miyseganeh صحبت کلامم با این خانم که تگ نمیشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اوه اوه کاربری دوم اون خانمی؟ کسی که اول شروع میکنه به قضاوت کار یه مادر و میگه مریض حتما آدم عاقلیه ...

هرکسی یه نگاه سرسری هم ب کاربری من و اون خانم بندازه میفهمه زمین تا اسمون فرق داریم

واس همین حرف زدنات گفتم از اون ادمایی هستی که قضاوت الکی میکنی

باااش تو خوبی

بیخیال اذیت نکن خودتو 

اینجا ی مشت آدم مریض ریخته ک عقده های بیرونشونو سر مردم خالی میکنن

کاربرقدیمی  رستا کوچولوام هستم ، تعلیق شدم تازه وارد نیستم ،نه ب تعلیق   نی نی یار لطفاً کاربریمو بهم برگردون ،اعصاب منو خورد نکن ،ناشناس من خوشحال میشم سر بزنی😍https://abzarek.ir/service-p/msg/1995622

بیخیال اذیت نکن خودتو اینجا ی مشت آدم مریض ریخته ک عقده های بیرونشونو سر مردم خالی میکنن

دقیقا همینه 

یه کلمه  قضاوت نکنید یاد گرفتن همش طوطی وار تکرار می‌کنن

و فکر میکنن مردم میگن وای چه با سواد و روشنفکر که این حرفو میگن 😄

میبینی تورو خدا؟🤦 ینی یه بچه ۳ساله بمیره خیلی گناهه.ولی یه انسان ۲۳ساله بمیره به جهنم البته من مرگ ...

اصلا کسی نمیتونه بشینه قضاوت کنه خیلی هم حق ب جانب..

بحث مرگ و میر رو ایشون شروع کردن و مرگ بچه برای مادر سخته تو هر سنی

سلیطه🗿باورت را قوی کن به نور، به امید..💫 
عزیزم میدونم خیلی حرف بدی زد و آدم عصبی میشهاما اول شما گفتی بمیر

خب اونم ب من می‌گفت بمیر 

کاربرقدیمی  رستا کوچولوام هستم ، تعلیق شدم تازه وارد نیستم ،نه ب تعلیق   نی نی یار لطفاً کاربریمو بهم برگردون ،اعصاب منو خورد نکن ،ناشناس من خوشحال میشم سر بزنی😍https://abzarek.ir/service-p/msg/1995622

من ندادم مامانم دادچرا اصن باهاش بحث کردم؟ من دلم نمیاد ازار بچه یا حیوونی رو ببینم قاطی میکنم گفت خ ...

مثل بچه کوچولو ها یه گندی زدی

حالا داری میندازی گردن بقیه

حداقل سر حرفت وایسا

افاضات میکنی برای تربیت بچه و کودک آزاری بعد آرزوی مرگ بچه میکنی 

به مامانت بگو حتما ببرتت روانشناس یا روانپزشک

2810