2777
2789
عنوان

اشکم دراومد از کار بچه ی سه سالم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8773 بازدید | 251 پست
عزیزم شما مادری؟. کسی اینجا همچین حرفی بزنه بهت آرزوی مرگ بچت کنه زبانم لال برات مهم نیس؟

من مادر سه تا بچه ام

وقتی قاضی و حکم دهنده خداست، نه آنقدر اعصابمو بهم نمیریزم

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
عزیزم شما مادری؟. کسی اینجا همچین حرفی بزنه بهت آرزوی مرگ بچت کنه زبانم لال برات مهم نیس؟

لطفا دیگه اون کارو با بچه نکنین چون خیلی روحیش اسیب میبینه همیشه از مرگ و مردن میترسه همیشه ترس از دست دادنتونو پیدا میکنه بهتون وابسته میشه سریع بلند شین نذارین خیلی گریه کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم بهش گفتم بهم بد و بیراه گفت

نخیر شما آرزوی مرگ بچمو کردی 

روانی نیستی پس چی ای. ! 

کاربرقدیمی  رستا کوچولوام هستم ، تعلیق شدم تازه وارد نیستم ،نه ب تعلیق   نی نی یار لطفاً کاربریمو بهم برگردون ،اعصاب منو خورد نکن ،ناشناس من خوشحال میشم سر بزنی😍https://abzarek.ir/service-p/msg/1995622

وا خب اخه این کارا چیهکودک آزاریه دیگه

طرف اونو نگیر که اون دعا کرده بچه ۳ ساله طرف بمیره 

اولم اون شروع کرد 

هر چقدرم کار اون خانم بد باشه اون همچین حقی نداره در حق یه بچه سه ساله نفرین کنه.....

من ندادم مامانم دادچرا اصن باهاش بحث کردم؟ من دلم نمیاد ازار بچه یا حیوونی رو ببینم قاطی میکنم گفت خ ...

اوکی اوکی شما کودک دوست و مدافع حق کودکان قطعا همینیه ک شما میگی همه ی دوستان هم ظاهرا اینو متوجه شدن😉

شبت بخیر😘💜

همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻
کودک آزاری چیه دوست عزیز من داشتم با بچم بازی می‌کردم گفت مامان من تو رو خفه میکنم مثلن من زدم خودم ...

اهااان اینجوری

حلال کن گلم من طور دیگه ای برداشت کردم💔💔

کاربری ششم  زخم شدم از بس ترکیدم
کودک آزاری چیه دوست عزیز من داشتم با بچم بازی می‌کردم گفت مامان من تو رو خفه میکنم مثلن من زدم خودم ...

چرا به همه جواب میدی

ول کم عزیز من آنقدر خودتو ناراحت نکن

واکنش بچه ی شما متفاوت بوده وگرنه منم برای بازی این کارو کردم باهاشون تازه جالبم بوده

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
طرف اونو نگیر که اون دعا کرده بچه ۳ ساله طرف بمیره اولم اون شروع کرد هر چقدرم کار اون خانم بد باشه ا ...

عه به نظرم از تاپیک برم بهتره

چون میترسم ناخواسته دلی رو بشکنم

کاربری ششم  زخم شدم از بس ترکیدم
لطفا دیگه اون کارو با بچه نکنین چون خیلی روحیش اسیب میبینه همیشه از مرگ و مردن میترسه همیشه ترس از د ...

ی بار بوده آخه من چرا باید در حق بچم بد کنم از قصد 

اونم گفتم تو بازی بوده اتفاق افتاده ک ممکنه برا همه پیش بیاد 

همه ننگ کودک آزاری زدن انگار بچمو کتک زدم 

کاربرقدیمی  رستا کوچولوام هستم ، تعلیق شدم تازه وارد نیستم ،نه ب تعلیق   نی نی یار لطفاً کاربریمو بهم برگردون ،اعصاب منو خورد نکن ،ناشناس من خوشحال میشم سر بزنی😍https://abzarek.ir/service-p/msg/1995622

چرا به همه جواب میدیول کم عزیز من آنقدر خودتو ناراحت نکنواکنش بچه ی شما متفاوت بوده وگرنه منم برای ب ...

خب چون اولین بار بود اتفاق افتاد و دیگ هم تکرار نشد 

آخه اومده ننگ کودک آزاری میزنه 

بعد بچمو نفرین میده 

بخدا پاک عصابمو ریخت ب هم

خب ب خودم نفرین بده بچه 3 ساله چکار داری

ی بار بوده آخه من چرا باید در حق بچم بد کنم از قصد اونم گفتم تو بازی بوده اتفاق افتاده ک ممکنه برا ه ...

میدونم من خودم یه بار تو بازی یه حرکتی زدم و قیافمو ترسناک کردم داداشم الان بزرگ شده ولی هنوز تروماش باهاش هست و من خیلی پشیمونم هنوزم اون چهره ترسناک یادشه حتی یه وقتا خوابشو میدید و ... به خاطر همین میگم نکنین میدونم بدشو نمیخواین ادم یه وقتا یه کارایی میکنه که بعدا میفهمه چقد اشتباه بوده درک میکنم 

اهااان اینجوریحلال کن گلم من طور دیگه ای برداشت کردم💔💔

اره بخدا ااااا 

تو نی نی سایت هم نمیشه ی چیزی گفت ، همه جور ننگی میزنن   

ی بار بوده آخه من چرا باید در حق بچم بد کنم از قصد اونم گفتم تو بازی بوده اتفاق افتاده ک ممکنه برا ه ...

ولش کن اگه بچت یادش مونده بهش بگو چون گفتی خفت میکنم اگه خفم کنی اون حالت بهم دست میده با مامان مهربون تر صحبت کن 

هرچند میدونیم که بچه ی سه ساله معنی خفت میکنم رو قطعا نمیدونه

2810