2777
2789
عنوان

اشکم دراومد از کار بچه ی سه سالم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8773 بازدید | 251 پست
عزیزجان میدونم بعدا از کارت پشیمون شدی بخاطر ترس و گریه ی بچت اما دیگه این کارو نکن فیلم افعی تهران ...

فیلم کوتاه شیهه رو دیدید؟؟ اونم خیلی خوبه

اصلا آدم مو به تنش سیخ میشه

دختر ۵ساله بر میداره خواهر چندماهه ش رو از تراس بندازه پایین چون از همسایه ش شنیده بود که میخواد بچه ش رو بندازه!!!

وای قلب آدم میاد تو دهنش تا فیلم تموم بشه

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
واااا چیشده ک انقد سنگدل شدن بعضیاآخه بچه؟؟؟ چطور دلت اومد اصن

خیلی کثیفه 

ایشالله خدا بزاره تو کاسش

کاربرقدیمی  رستا کوچولوام هستم ، تعلیق شدم تازه وارد نیستم ،نه ب تعلیق   نی نی یار لطفاً کاربریمو بهم برگردون ،اعصاب منو خورد نکن ،ناشناس من خوشحال میشم سر بزنی😍https://abzarek.ir/service-p/msg/1995622

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عریزم من داشتم با بچم بازی می‌کردم، ممکنه برای هر کس پیش بیاد این خانوم میاد توهین میکنه

میدونم ناخواسته پیش میاد ولی بچه خیلییی اذیت میشه و ممکنه اون حالتی که بهش دست میده تو ذهنش سال ها ضبط بشه

بازی نبوده اون میگه خودمو زدم به مردن بچم دو ساعت گریه کرد بنظرتون این ادم سالمه؟ اگه کودک ازاری نیس ...

داشته بازی میکرده باهاش خودشم گفت که شمااگه دلسوز بچش بودی نفرین طفل معصوم نمیکردی میتونستی ب خودش نفرین کنی نه بچش

والا اون که سه سالش بوده...خواهر ۱۰ساله ی من باباش تو سردخونه بود تو جمع برگشت به مامانم گفت قرار بو ...

واقعااا؟؟

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
بازی نبوده اون میگه خودمو زدم به مردن بچم دو ساعت گریه کرد بنظرتون این ادم سالمه؟ اگه کودک ازاری نیس ...

بچه خودش بوده اصلا دلش خاسته تو که ازون بدتر و سنگدل تری!

اگه قصدش کودک آزاری بود نمیومد اینجا بگه!

اَزجآن‌گَرخُوشتَربآشَد،طُ‌آنی...🕊❤️A

حالا یه بار منم داشتم باهاشون قائم باشک بازی می کردم رقتم پشت پرده سرم محکم خورد به دیوار جوری که ضع ...

😄😄😄😄

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

خیلی کثیفه ایشالله خدا بزاره تو کاسش

بیخچال صلوات بفرستید

خدا خودتونو بچه هاتونو حفظ کنه

والا نه ب اون دلسوزیت ک کودک آزاره

ن ب این نفرین برا کودک

کدومو باور کنیم؟؟؟

همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻
بچه خودش بوده اصلا دلش خاسته تو که ازون بدتر و سنگدل تری!اگه قصدش کودک آزاری بود نمیومد اینجا بگه!

نمیفهمه اصلن عقده ایه بخدا 

میگه بچت بمیره 

گریم انداخت امشب دل ی مادرو سوزوند 

خدا بسوزونش تو این شب عزیز فقط می‌سپارم ب خدا

کاربرقدیمی  رستا کوچولوام هستم ، تعلیق شدم تازه وارد نیستم ،نه ب تعلیق   نی نی یار لطفاً کاربریمو بهم برگردون ،اعصاب منو خورد نکن ،ناشناس من خوشحال میشم سر بزنی😍https://abzarek.ir/service-p/msg/1995622

بگذرید لطفا داشتیم از احساس پاک بچه ها حرف میزدیم

آره تاپیک خوب و آموزنده ای هم هست اتفاقا

2810