داشتم باهاش بازی میکردم قایم شدم این بچه رفت به باباش گفت بلند شو پیداش کنیم رفت به مادرم گفت به خواهرم گفت همرو بلند کرد تا منو پیدا کنن باباش گفت ولش کن هاپو خوردش بچم گفت ن پاشو پیداش کنیم با غصه ،، تا یهو منو دید پرید تو بغلم کلی ذوق کرد سفت منو بغل کرده بود تا ده دقیقه ،، چرا ی بچه ک هنوز به سه سال نرسیده باید اینجور احساسی باشه اخه طرف تو فامیلمون افتاد مرد بچش ۳سال و نیمشه اما زیاد بهونه نمیگیره نمیدونم بچم زیادی میفهمه🥺
ترجیځ میدم با آقایون این سایت مشورت وراهنمای بگیرم ولی با خانم های عقه باز پر ادعا .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن لامصب نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای 🙏 این فقد برلی خانوم های بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال نیک بگیرم شاید یک درصد بگم به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ 🙏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤
کاربرقدیمی رستا کوچولوام هستم ، تعلیق شدم تازه وارد نیستم ،نه ب تعلیق نی نی یار لطفاً کاربریمو بهم برگردون ،اعصاب منو خورد نکن ،ناشناس من خوشحال میشم سر بزنی😍https://abzarek.ir/service-p/msg/1995622
قربونت برم به بچه سه ساله گفتید مامانت رو هاپو خورد خب طبیعیه که کامل درک میکنه، بچه توو این سن دور از جون مرگ رو درک نمیکنه اما هاپو خورد رو درک میکنه