2777
2789

داشتم باهاش بازی میکردم قایم شدم این بچه رفت به باباش گفت بلند شو پیداش کنیم رفت به مادرم گفت به خواهرم گفت همرو بلند کرد تا منو پیدا کنن باباش گفت ولش کن هاپو خوردش بچم گفت ن پاشو پیداش کنیم با غصه ،، تا یهو منو دید پرید تو بغلم کلی ذوق کرد سفت منو بغل کرده بود تا ده دقیقه ،، چرا ی بچه ک هنوز به سه سال نرسیده باید اینجور احساسی باشه اخه طرف تو فامیلمون افتاد مرد بچش ۳سال و نیمشه اما زیاد بهونه نمیگیره نمیدونم بچم زیادی میفهمه🥺

چون خدا از بدو تولد بع  هررکسی صبری داده

ترجیځ  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم‌اگر همین محبت های بچم نبود بی شک میمردم💔

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤

مرگو با این مقایسه میکنی؟

اون بچه اتفاقا الان حدودی حس کرده مرگ چیه،که قرار نیست مامانشو ببینه، عادت که نکرده ولی تو شوکه طفلک :)

اگه درک نمیکنی حوصله ندارم توضیح بدم... اوکی هرچی تو میگی.

دختره منم 3 سالشه خیییییلی احساسیه 

چن وقت پیش خودم زدم ب مردن بچم 2 ساعت گریه میکرد  

کاربرقدیمی  رستا کوچولوام هستم ، تعلیق شدم تازه وارد نیستم ،نه ب تعلیق   نی نی یار لطفاً کاربریمو بهم برگردون ،اعصاب منو خورد نکن ،ناشناس من خوشحال میشم سر بزنی😍https://abzarek.ir/service-p/msg/1995622

من دخترم اوتیسم حسرت محبتای این شکلی به دلمه  

خدا دخترت حفظ کنه برات عزیزم♥️

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘
2810