2777
2789

سلام من امسال میرم نهم تیز هوشان دارم مادر بیچارم هزارجور قسط و قرض داره حقوقمون کلا۷میلیونه هیچ کلاسی نمیتونم برم خیلی نگرانم ارزو دارم برم تیزهوشان ولی نمیدونم چه کنم خجالت میکشم به مادرم بگم یه بار بش گفتم گفت پول ندارم من درکش میکنم واقعا نمیدونم چیکار کنم هیچی نداریم  یه لباس خریده از عید تا حالا دار قسطتشو میده دندوناشم خراب بود درستشون کرد ۳۰میلیون به دکتر بدهکاره اصلا نمیدونم چیکار کنم پدرمم مرده میخوام برم سرکار مادرم نمیزاره خیلی روم حساسه هیچ جا تنهام نمیزاره حتی مدرسه هم خودش هر روز تا جلو در میبرتم دوبار میاد دم مدرسه برمیگردونم در عوض بچه های فامیلمون هزار جور کلاس میرن فیزیک شیمی هعی 

عزیزم کلاس لازم نیست من خیلیا میشناسم بدون کلاس قبول شدن من خودم نمونه با دوتا کتاب کار علوم و فارسی قبول شدم تازه اونقدرم نخوندم 

هوش کمپلس/خیلی سبز علوم تیزهوشان/کیمیای ادب

ریاضیات نمیدونم اینا همه دست دومش بگیر

من خودمم کتاب دارم  اگه میخوای

اگرقراراست‌سقوط‌کنی،سقوط‌کن؛آنکه‌خواهی‌شد،توراخواهدگرفت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ..🥺

کلاس انلاین میتونی بری تو تلگرام رایگان هس از اونا استفاده کنی خیلی خوب یاد میدن تست های تیزهوشان تست های هوش کمپلکس رو بزنی 

تیزهوشانم چیزی نیستش اگه نتونستی قبول شی خودتو سرزنش نکن بچه پولدارا هم با هزار دنگ و فنگ و کلاس نتونستن قبول شن مهم نیست تمرکزتو بزار رو دانشگاه دولتی قبول شی سنتم برای کار کردن کمه مامانت حق داره

عزیزم کلاس لازم نیست من خیلیا میشناسم بدون کلاس قبول شدن من خودم نمونه با دوتا کتاب کار علوم و فارسی ...

مرسی عزیزم سعی خودمو میکنم ولی خیلی نا امیدم 💔

خواهر من بدون کلاس حتی بدون یه کتاب تستی وکمکی قبول شد چون منبع اصلی همون کتابای خودته پس همت کن وبخ ...

ولی شوهرعمم میگفت سوالای فیزیک داره خیلی سخته و.. 

[QUOTE=350829096]عزیزم دلم آیدی تلگرام رو بده تا بهت بگم [/QUOTE تلگرام ندارم اگه میتونی همینجا بگو

نگاه کن میتونی کتابای کمک آموزشی رو از کتابخونه و یا بعضی از کانال های تلگرامی بگیره و بخونی 

و هر دوهفته یکبار شنبه بعد از ظهر آزمون جمعه قبل کانون رو بزنی و تحلیل کنی  

این برنامه برنامه کاملیه که میتونه تو رو به هدفت برسونه 

مرسی عزیزم سعی خودمو میکنم ولی خیلی نا امیدم 💔

نا امید چرا بابا نگران نباش چیزی نیست که..

من کتاب خیلی دارم اگه مشهدی بدم بهت همه جدیدا

اگرقراراست‌سقوط‌کنی،سقوط‌کن؛آنکه‌خواهی‌شد،توراخواهدگرفت

من راحت قبول شدم ولی امان از معلمای احمقش میدیدن ۸۰ درصد بچه های کلاس ،بیرون کلاس رفتن دیگه به خودشون زحمت تدریس نمیدادن آشغالای به درد نخور،اسمش خرکوشانه نه تیزهوشان

عزیزم خوبه که باهوشی ولی یه نفر رو میشناسم ماشاالله باهوش و اکتیوه الان هم شغل خوبی داره و کلا تیزهوشان درس خونده.خودش میگفت اشتباه کردم فشار الکی زیادی رومون بود

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰