2777
2789
عنوان

در مورد ساعت اشتباه اذان

158 بازدید | 23 پست

🌺یک نکته ی بسیار مهم عرض کنم خدمتتون راجع به ساعات اشتباه اذان مغرب و اذان صبح در ایران

☘اگر یادتان باشد، در سال های دهه 80 به خاطر محاسبه های غیر دقیق اما تقریبا درست از سمت سازمان های مربوطه، اقامه نماز، تبلیغات اسلامی و.... ساعات پخش اذان در هیچ مسجدی در یک شهر درست و به وقت نبود(البته این تبدیل یک معظل شده بود) ... بعد از آن با ورود گوشی های تلفن همراه و استفاده از اپلیکیشن های کاربردی مثل باد صبا، تمام گوشی ها و دستگاه های اذان گو، مجهز به این برنامه ها شدند، پیشرفت خوبی حاصل شد، اما محاسبه ها به خصوص از سمت مؤسسه ژئوفیزیک تهران، به طور کل اشتباه است... مثلا در حالی که اذان مغرب به افق تهران در حال پخش است، همزمان در شهرهای جنوب کشور هم اذان مغرب می‌دهند... 🤦🏻‍♂🤦🏻‍♂🤦🏻‍♂

یا برعکس آن در اذان صبح است.

🌾طبق آیات قرآن و تفسیر روایات مختلف، محاسبه وقت نماز صبح و اذان سحر و صبح کاملا روشن و واضح است اما نرم افزار باد صبا و اکثر نرم افزار های موجود دچار اشتباه است.

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

🔸

❌این نکته را بدانید 👇🏻

🆘متأسفانه، در بیشتر شهرهای کشور، وقتی اذان صبح گفته می شود، در اصل وقت نماز صبح نیست و به خاطر همین محاسبات اشتباه، بسیاری از مردم شریف به  واسطه ی اهمیت به نماز اول وقت، بلافاصله بعد از اذان، نماز صبح می‌خوانند، در حالی که هنوز وقت اذان صبح نرسیده است 😳😳😳🤦🏻‍♂🤦🏻‍♂🤦🏻‍♂🤦🏻‍♂🤦🏻‍♂⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️

چرا!؟ چون تمام نرم افزار های اذان گو، بر اساس محاسبات غیر بروز شده و عدم خطا گیری محاسباتی و شاید هم عمدی، بر مبنای ژئوفیزیک تهران و برخی مؤسسات نجومی نابلد و........ است و تقریبا این محاسبات،یکپارچه در تمام کشور است... اینطور که دارد پیش می‌رود،به نظر می رسد، تا یکی دو سال آینده، در تمام شهرهای کشور از شرق و غرب و شمال و جنوب، احتمالا همه همزمان باهم اذان صبح و ظهر و مغرب را خواهند داد. 😅😅😅 یعنی در حالی که در مشهد اذان صبح می گویند، در خوزستان نیز همزمان اذان صبح می گویند، کما اینکه الان نیز همینطور است 😁😁😁😁(البته، گمانم، کار از کار گذشته باشد و درست شدن این قضایا به دست امام زمان عج خواهد بود)

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

⭕⭕

⭕️بر همین اساس و به خاطر همین اشتباهات، تمام مراجع تقلید به تصریح و تأکید به تمام مقلدین خودشان، بیان کرده اند که حتما بعد از شنیدن اذان صبح، حداقل ده دقیقه تأمل کنند و سپس نماز صبح بخوانند....

جریان اینه 👆🏻

خب الان ما چجوری تشخیص بدیم

میخواستم بدون نظر باشه تاپیکو قفل کنم که نشد الان میگم

این نرم افزار ها دچار اشتباه نیستن

منتها میشه مبنای ساعت اذان رو از موسسه ژئوفیزیک تغییر داد به موسسه های دیگه

در کل برای هر نماز گفتن یه مقدار خاص صبر بشه و بعد خونده بشه که نماز در وقت درستش خونده شده باشه

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
خب الان ما چجوری تشخیص بدیم

هیکی 

الان اینترنت هست

سایت تایم دات ار میری و با توجه به شهرتون ساعت دقیق میگه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بخاطره همینه میگن وقته نماز!ده دقیقه احتیاطا صبر کنید بعد نماز بخونید ضمنا پخش اذان بطور همزمان درشهرهای مختلف به این خاطره که اذان تهرانو تو شهرای مختلف بهعنوان اذان همون شهر پخش میکنن بعد اذان پنج دقیقه صبر کنید ونماز بخونید پنج دقیقه خوده اذانه پنج دقیقه هم بعدش میشه ده دقیقه 

ببخشید یعنی اینهمه بریز و بپاش تو این مملکت ،اینهمه حوزه علمیه و ستاد اهلال و فلان‌ و بهمان ،نمیتونن بفهمند

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
برای همه نمازا؟بعداذان صبرکنیم ۱۰دیقع

اگه نرم افزار صبا هست باید بروز رسانی بشه و طبق گفته دوستمون از قسمت تنظیمات 

نوع محاسبه اوقات شرعی موسسه لواء قم رو انتخاب کنین 

ببینین چقدر با ساعتی که توی نت زده برای شهره فرق داره

ببخشید یعنی اینهمه بریز و بپاش تو این مملکت ،اینهمه حوزه علمیه و ستاد اهلال و فلان‌ و بهمان ،نمیتونن ...

با همه احترامی که به این حوزه ها دارم تو هر صنف و سمت و شغلی دست بالای دست زیاده

احتیاط شرط عقله !

یه لحظه فکر کنیم این ساعات چقدر میتونع معنوی باشه که سعی در تغییرش دارن

ممنون عزیزم

خواهش میکنم بنده خودم تغییر دادم و دیدم که متفاوته

یکی از نخبه های کشورمون که با مادرش صحبت میکردم ایشونم میگفت پسرم و چند تا از همکلاسیهاش تحقیق کردن متاسفانه نزاشتن علنی کنن