2777
2789
عنوان

بچه ها لطفاا بیاین (موخوره 🫢)

109 بازدید | 15 پست

دوستان چن وقتیه موخوره هام خیلی زاید شدههه

یعنی افتضاح باعث خشکی هم شدهه

اگه راه حلی چیزی هست 

راهنماییم کنین 

🙏🙏🙏🙏🙏😭😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

موخوره گیری ماهانه 

نوک گیری هر ۲ ماه 

روغن ارگان

اسپری ضد حرارت

شامپو و ماسک موی خوب 

شونه چوبی 

جوشانده رزماری

بیوتین

هرتامین

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑

حتمابروموخوره گیری کن باقیچی دوتاسه مرتبه بروماهی یه بار. 

وهروقت ازحمام میای بیرون درحد یکی دوقطره روغن بزن ساقه موهات وهمون پایین موهاتوچرب کن ماسک موترجیحااستفاده کن بااب داع موهاتونشو سشوار واتوموخیلی کمم

تا جایی که موخوره داره کوتاه کن 

برس چوبی و ماسک موی داخل و بیرون حموم 

روغن آرگان اگه باهاش اوکی ای

اتو و سشوار نکش 

با حوله خشک نکن بجاش از پارچه ی نخی تمیز واسه گرفتن آب موهات استفاده کن و بذار بطور طبیعی خشک شه

موهام بلنده خشک کردنشون بعد حموم خیلی سخته بدون سشوار نمی تونم موهامو خشک کنم!؛

ربطی ب بلندی خیلی نداره

منم موهام بلنده و پره

ولی ی تیشرت نخی میذارم سرم تا ربع تا ۲۰مین ک آب موهام گرفته بشن بعدم کرم و سرم اینا 

ن تنها بهترین روشه بلکه خیلیارو ک دیدم موهای خوبی دارن تو یوتیوب و... بدون سشوار خشک میکردن موهاشونو

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

نزنیییی موهاتو کوتاه کنی

به هرکی میگی موخوره میگه موهاتو بزن😐 مستقیم میرن سراغ آخرین راه

منم موخوره خیلی داشتم ولی مثل مال تو تازه موخوره گرفته بودم

ببین هرررشب موهاتو روغن بزن و بباف ( من اون موقع از نارگیل استفاده میکردم)،

ساقه موهات چرب میشه ولی اگه ببافی مشکلی نیست به جایی پس نمیده معلومم نمیشه و لازم نیست هر روز بری حموم بشوریش

میتونی از روغن آرگان استفاده کنی که چرب نشه ولی نمیدونم دقیقا جلوی موخوره رو میگیره یا نه چون من برای موخوره استفاده نکردم فقط الان به جای نارگیل استفاده میکنم برای نرمی مو

و هرشبم تا جایی که حوصله داری موخوره گیری کن قشنگ تا یک الی دو سانت از بالای موخوره کوتاه کن

موهاتم با آب داغ نشور 

اگه از سشوار استفاده میکنی قبلش از کرم مخصوصی باید استفاده کنی به موهات آسیب نزنه

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
نزنیییی موهاتو کوتاه کنیبه هرکی میگی موخوره میگه موهاتو بزن😐 مستقیم میرن سراغ آخرین راهمنم موخوره خ ...

این روغن نارگیل که میگی خودت استفاده کردی و نتیجه اش خوب بوده!؟ 

این روغن نارگیل که میگی خودت استفاده کردی و نتیجه اش خوب بوده!؟

عالییی بود یه مدت استفاده میکردم دیگه موهام موخوره نزد به زور میتونستی چندتا پیدا کنی 

الان دیگه استفاده نمیکنم ولی همچنان موهام اوکیه

فقط یه وقت حس کنم موهام خشک شده میزنم 

الان تنها رسیدگیم به موهام روغن آرگانه که بعد حموم میزنم😁

اینم بگم روغن زدن به ریشه مو برای پیشگیری خیلی موثره باعث میشه دیگه موهات خشک نشه که بخواد موخوره بگیره و بشکنه و... 

منتها خودم حوصلم نمیاد برم دنبالش  

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
2810